Nick Offerman treedt op in Antwerpen op 3 mei

Parks and Recreation's Ron Swanson op tour met stand-up

Nick Offerman, ster van Parks and Recreation en Fargo, tourt momenteel met zijn nieuwe stand-up voorstelling All Rise. De Amerikaanse acteur en schrijver kondigde zonet nieuwe Europese data aan, die hem naar Antwerpen brengen op 3 mei. Tickets voor deze show in Arenberg gaan in verkoop nu vrijdag, om 10 uur 's ochtends via LiveComedy.be. Voor meer info en persaanvragen, gelieve Bert te contacteren op het nummer +32499410984 of via bert@livecomedy.be.

All Rise is de titel van de derde stand-upvoorstelling door komisch acteur Nick Offerman. Hij omschrijft zijn nieuwste show zelf als "een avond van overleg en een beetje gedans, die je zal dwingen tot gniffelen, terwijl het je verplicht te neigen naar een betere kant van de mensheid dan degene waar we aan gewend zijn geraakt." Nick Offerman's stijl bestaat uit een combinatie van scherpe maar altijd geestige commentaren over de wereld vandaag, en enkele humoristische liedjes. Al verscheidene maanden reist hij door de USA om zijn nieuwe show te spelen; daar komen nu vijf data in Europa bij. Antwerpen is één van de weinige steden waar Offerman zal optreden, meer bepaald op 3 mei in Arenberg.

"Mijn doel van deze onderneming is mijn mede-Homo Sapiens aan te zetten tot hoger mikken in het leven dan de consumentenkanalen ons willen voorstellen," zegt Offerman. "Het is een echte heropleving die een hogere kracht in de wereld van commerce suggereert, die zorgt voor een gevoel van 'laden, richten, verheugen'! Kom langs en luister naar het goede nieuws dat je 'jingle-jangle' laat gaan in je 'juice box'."

Nick Offerman staat vooral bekend voor zijn rol van Ron Swanson in de NBC sitcom Parks and Recreation. De Amerikaanse politieke satire was te zien gedurende zeven seizoenen (2009-2015). Het legendarisch personage Ron Swanson was de directeur van het departement Parks and Recreation in een fictionele stad in Indiana. Swanson is expressieloos en afstandelijk, en gelooft dat de overheid geen beslissingen moet nemen over parken; een mening waarmee hij eigenlijk pleit voor de afschaffing van zijn eigen departement. Offerman kreeg lof en meerdere nominaties voor prijzen, voor zijn portrettering van het cultpersonage.

Nick Offerman is ook bekend voor zijn rol van Karl Weathers in de succesvolle FX serie Fargo, en als co-host en uitvoerende producent van NBC's Making It. Hij zal verschijnen in Devs, een FX serie van schrijver-regisseur Alex Garland. Recent was hij te zien in de films Hearts Beat Loud, Lucy In The Sky, The Founder, Bad Times at the El Royale, The Hero, The Lego Movie (1&2), White Fang, en The Little Hours. Offerman schreef vier New York Times bestsellers: Paddle Your Own Canoe, Gumption, Good Clean Fun, en The Greatest Love Story Ever Told, die hij schreef samen met zijn vrouw Megan Mullally. In zijn vrije tijd kan je hem vinden in zijn houtbewerkingsatelier in Los Angeles, waar hij alles bouwt van meubels, tot kano’s en ukuleles.

Tickets voor Nick Offerman - All Rise gaan in verkoop op vrijdag 14 februari, om 10 uur via LiveComedy.be.

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over LiveComedy.be

LiveComedy.be promoot nationale en internationale comedyvoorstellingen.

Hier vind je een overzicht van onze persberichten, maar je kan ook alle foto's in hoge resolutie downloaden.

Neem contact op met

Lange Violettestraat 293 - 9000 Gent

09 235 16 55

marketing@livecomedy.be

www.livecomedy.be