Nieuw in Beveren : Comedy met Xander de Rycke en An Nelissen

Ticketverkoop nu van start!

An Nelissen en Xander de Rycke hebben een missie: er moet gelachen worden en daarom komen ze met hun respectievelijke comedyvoorstellingen 'Moedermonoloog' en 'Zijn Derde Show' naar Ter Vesten in Beveren. Xander de Rycke zet alvast het nieuwe jaar goed in want op zondag 4 januari zorgt hij voor de eerste lachsalvo's van het nieuwe jaar! Tickets zijn vanaf nu te koop via www.livecomedy.be, aan de kassa van Ter Vesten, bij Free Record Shop of op 0900 70 586 (50ct/min)

Xander De Rycke werd bekend bij het grote publiek toen hij in 2007 de Finale won van de Comedy Casino Cup op Canvas waar hij o.a. Philippe Geubels en Iwein Segers achter zich liet. “Uw Zoete 666” was één van de sterkste debuutvoorstellingen in Vlaanderen.

Met “Mijn Zwarte Parade” bewees Xander moeiteloos dat hij een blijver is.

En zo zijn we aan het einde gekomen van Xander De Ryckes onheilige stand-up Comedy trilogie. Hoe het hierna verder met hem zal vergaan, weet niemand. Er rest ons niets anders meer dan af te sluiten met een grote knal, veel drama, brokstukken en wat schuine moppen. Fasten your seatbelts, maak u klaar voor Xander zijn dénouement*: “ZIJN DERDE SHOW”.

Xander De Rycke vertegenwoordigt dan ook een hele generatie, zowel in stijl als inhoudelijk. De enige echte stand-up comedian ook, trouw aan de basiskenmerken van het genre. Meer bij gelachen dan eender welke andere debuterende comedian. (De Standaard)

4 januari 2014 - TER VESTEN BEVEREN - Tickets via  www.livecomedy.be

 

 

An Nelissen heeft een patent op succesvolle voorstellingen over belangrijke momenten in een vrouwenleven. Moedermonoloog bundelt 105 minuten uiterst herkenbare en daardoor juist hilarische situaties uit het dagelijkse leven van een moeder. Tegelijk is het haar meest persoonlijke show tot nu toe. Na een uitverkochte tournee vorig seizoen, gaat An weer op stap!

27 jaar geleden werd An moeder. “Het is een lange tocht, dat moederschap”, zegt ze zelf, “van je roze wolk hoog in de lucht tot je met je voeten op de aarde staat. En de landing kan bepaald onzacht zijn.”

De hoogste tijd dus voor de andere kant van het moederschapsverhaal: laten we eens lachen met het moederschap en met de kinderen die we maakten, met nieuw samengestelde gezinnen, met politiek correcte kinderopvang, met het lege nest-syndroom, met de overgang van moederschap naar schoonmoederschap, met de problemen die we achterlaten voor onze kinderen en de problemen die onze ouders voor ons achtergelaten hebben, met wat we van onze moeders geleerd hebben en wat we wilden dat we niet van hen geleerd hadden, etc.

Kortom: met alles waar niemand aan durft te denken, maar waar An wel openhartig over kan zijn, omdat ze het zelf beleefd heeft.

Met ‘Moedermonoloog’ keert An terug naar de kern van haar werk: authentiek en herkenbaar vertellen, grappen met inhoud, en het relativeren van de scherpe randen van het leven.

“Uit “de Moedermonoloog” spreekt métier en zelfspot, maar vooral veel

mededogen. Voor al die vrouwen voor wie geen capriool te gek is om het hun

familie naar de zin te maken…”  - Gazet Van Antwerpen

“An Nelissen is tenslotte de Vlaamse actrice die comedy ademt en tot in elk Vlaams dorp heeft uitgedragen. Ze bespeelt de verschillende registers met verve.”  – De Standaard

“Absolute aanrader voor alle moeders en iedereen die zijn/haar moeder beter wil leren kennen. Grappig, ontroerend en waarachtig. Wellicht het beste wat ze al gemaakt heeft.” – Karel Michiels

 

26 februari 2014 - TER VESTEN BEVEREN - Tickets via www.livecomedy.be

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over LiveComedy.be

LiveComedy.be promoot nationale en internationale comedyvoorstellingen.

Hier vind je een overzicht van onze persberichten, maar je kan ook alle foto's in hoge resolutie downloaden.

Neem contact op met

Lange Violettestraat 293 - 9000 Gent

09 235 16 55

marketing@livecomedy.be

www.livecomedy.be