Nieuwe namen voor het Live Comedy Festival

Nina Conti, Jeroen Leenders, Lee Nelson en extra show Bill Bailey

The Editors staan dit jaar opnieuw op Rock Werchter. What’s new? De nieuwe namen voor het Live Comedy Festival 2016. Het internationale comedyfestival, dat dit jaar in de lente zal plaatsvinden in venues verspreid over Antwerpen en Brussel, bundelde al powerduo Jimmy Carr en Bill Bailey. Nu wordt nog toegevoegd aan de affiche: Nina Conti, Jeroen Leenders, Lee Nelson én een tweede voorstelling van Bill Bailey. Wij stellen die artiesten graag nog even aan je voor, als ze nog introductie nodig hebben. Tickets voor deze voorstellingen zijn vanaf nu te koop. 

Nina Conti – In Your Face
Ze won een British Comedy Award, veroverde Live at the Apollo, Russell Howards’s Good News, Sunday Night at the Palladium én maakte een BAFTA genomineerde film. En dat allemaal met haar lippen op elkaar. Elke avond creëert Nina Conti een nieuwe show door zich te laten inspireren door het publiek. Met de aanwezigheid van Monkey, ‘the mask’ en een gevulde trukendoos kan echt alles gebeuren. Haar vorige passages in Brussel waren een groot succes, en nu komt ze dus terug naar Vlaanderen tijdens het Live Comedy Festival. Strap into the mask as Nina gets in your face. Mis dit hilarisch geïmproviseerde avontuur niet! Op 31 mei in Bozar Brussel en op 1 juni in Arenberg Antwerpen.

“Nina Conti is a genius” The Mirror (★★★★)

Jeroen Leenders – Pagliacci
Een van Vlaanderens enige pure stand-up comedians. Geen rode draad bij Jeroen Leenders, maar wel een opeenvolging van inzichten en moppen. Leenders durfde het een week na de aanslagen in Parijs al aan om ze te vermelden tijdens zijn première van Pagliacci. De pers, van De Standaard tot Het Nieuwsblad, was dan ook laaiend enthousiast. Kom het geheim achter de man ontdekken, voor de tickets voor zijn shows echt de deur beginnen uitvliegen. Op 13 mei in Zuiderpershuis Antwerpen.

Bill Bailey – Limboland – extra show!
Iedereen is erg benieuwd naar de verhalen en grappen van Bill Bailey, rechtstreeks uit Limboland. Over familiereisjes en wat we verwachten van het leven. Zijn eerste show in Antwerpen is nu al bijna uitverkocht. Kom Bill Bailey’s extra voorstelling op 29 april in Arenberg Antwerpen, ergens gesitueerd in een limbo tussen stand-up van de bovenste plank en erg aanstekelijke liedjes, zeker checken!

Lee Nelson – Suited & Booted
Rechtstreeks van het podium dat hij deelde met Kanye West op Glastonbury en net bekomen van zijn FIFA-stunt waarbij hij Sepp Blatter openlijk probeerde omkopen om de World Cup in 2026 in Noord-Korea te laten doorgaan: Lee Nelson. Live and unleashed. Simon Brodkin’s personage met oneindig veel streetcred zal je een onvergetelijke avond bezorgen. Ooit een dokter en nu een durfal/comedian die een goede prank nooit kan weerstaan. Hij betreedt het podium steevast met een hoop energie en een tot in de naden uitgewerkt typetje. Deze cheerful chav chap zal je ongetwijfeld doen huilen van het lachen. Op 27 mei in Bozar Brussel.

Alle info en tickets kan je terugvinden op de Live Comedy Festival website. 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over LiveComedy.be

LiveComedy.be promoot nationale en internationale comedyvoorstellingen.

Hier vind je een overzicht van onze persberichten, maar je kan ook alle foto's in hoge resolutie downloaden.

Neem contact op met

Lange Violettestraat 293 - 9000 Gent

09 235 16 55

marketing@livecomedy.be

www.livecomedy.be