Nieuwe single Els de Schepper verkrijgbaar op iTunes

Zomerse sfeerplaat ‘Waarom zou ik nog lief zijn’

De nieuwe single van Vlaamse comedymadam-met-ballen Els de Schepper is vanaf vandaag verkrijgbaar op iTunes. De zomerse sfeerplaat met de titel ‘Waarom zou ik nog lief zijn?’ is een waardige opvolger voor ‘Kom uit de Kast’, de Radio 2-carnavalshit die dit voorjaar de Vlaamse hitlijsten bestormde.

Na een uitverkochte theatertour met haar komische onewomanshow ‘Red Mij’ geniet Els momenteel van een welverdiende vakantie, voor haar reprisetour begint in september. Maar stilzitten zit er voor de comédienne niet in. Ze brengt een nieuwe single uit die net zoals haar vorige hit een rake boodschap brengt op een catchy deuntje. Een zomerse tango over de verharding van onze wereld.

Waarom deze single? “Het is een ludieke kaakslag aan de verharding. Vandaag kan iedereen zomaar alles doen en beweren: als je maar hard genoeg roept, kom je er ongestraft mee wel. En als goede, beleefde mens word je – soms zelfs letterlijk – opzijgezet. Let wel op: best consumeren met een geestrijk drankje in de hand! Laat je dus op muppetachtige wijze achterover tillen door een gespierde danspartner in bloot bovenlijf en geniet van de zomer!”

Vanaf vandaag beschikbaar op iTunes voor 0,99 EUR

Je kan een stukje van de single beluisteren door hier te klikken.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over LiveComedy.be

LiveComedy.be promoot nationale en internationale comedyvoorstellingen.

Hier vind je een overzicht van onze persberichten, maar je kan ook alle foto's in hoge resolutie downloaden.

Neem contact op met

Lange Violettestraat 293 - 9000 Gent

09 235 16 55

marketing@livecomedy.be

www.livecomedy.be