Nieuwe single én theatertournee Els de Schepper: incl. première-uitnodiging

Grande madame van het Vlaamse cabaret heeft resoluut besloten er geen eind aan te maken

De Schepper vuurt dit voorjaar heel wat nieuw leuks af op haar trouwe en gigantische fanbase. Zo verschijnt deze week haar gloednieuwe single "Kijk in de spiegel" én speelt ze momenteel avant-premières met haar even nieuwe show "Els de Schepper heeft besloten er geen eind aan te maken". Grote, feestelijke première is voorzien op 14 februari in Capitole Gent. We nodigen je daar graag van harte voor uit! Voor perskaarten, interviews, ... contacteer Azra via: 0476/420 121 of azra@livecomedy.be. De volledige speellijst vind je hier.

Kordaat besluit

De afgelopen jaren waren niet altijd even lief voor Els: gezondheidsproblemen, een auto-ongeluk, afscheid van verschillende mensen die ze erg graag zag. De showtitel is dan ook niet toevallig een duidelijk statement"Els de Schepper heeft besloten er geen eind aan te maken". In deze nieuwe show viert ze het leven.

Els"Ik heb turbulente jaren achter de rug, maar door die ervaringen ben ik geëvolueerd. Ik heb geleerd dat we de kwetsbaarheid moeten omarmen. O.a. door de gigantische invloed van social media hebben we de laatste tijd schrik om gekwetst te worden. (...) Al die commentaren... Ik kan me inbeelden dat veel mensen zich daardoor terughoudend opstellen, maar ik ben veel minder bang om mijn kwetsbaarheid te tonen dan vroeger." ​

Zelfkennis is key

Els: "Natuurlijk steekt mijn show vol humor en is het lachen geblazen zoals het publiek dat van mij gewend is, maar ik vind het tegelijkertijd belangrijk om je kwetsbaarheid te durven delen. (...) Ik vind dat je met alles en iedereen mag lachen, maar in de eerste plaats met jezelf. Mijn devies is dat je in de eerste plaats jezelf moet kunnen relativeren."

De sketches in haar nieuwe show zorgen automatisch voor een hoog humorgehalte, mede dankzij alterego's zoals de ondertussen befaamde "Rita uit Gent", haar nieuwe vriend "de vettige Nonkel" (immer-optimistisch maar totaal politiek incorrect) en "Klein Elske". Door het spanningsveld tussen alle personages en scènes wisselt de show af tussen ontroering en humor. Een entertainende avond, met eveneens plaats voor emotie. Dat bewijst ook haar nieuwe single: "Kijk in de spiegel", sinds deze week te horen op Radio 2 en te beluisteren via I-Tunes, Spotify, ...

Bekijk de teaser van de nieuwe single en show hier!
Bekijk de teaser van de nieuwe single en show hier!

"Kijk in de spiegel, laat ons zacht zijn voor elkaar.
Laat de beelden voor zich spreken, vind m'n ziel en kijk ernaar."

Op de barricade voor communicatie

Els zet haar woorden om in daden. De show predikt: communiceren, op tijd de alarmbel luiden, jezelf omringen door lieve naasten. Dat nam ze vrij letterlijk toen de eerste single eruit, "Noodrem", verscheen eerder dit jaar. Voor dit eindliedje van de show nodigde ze tal van goede vrienden uit de showbizz uit (o.a. Raf Walschaerts, Jan Hautekiet, Evi Hanssen, Christoff, ...) om samen preventie voor zelfdoding onder de aandacht te brengen. Die clip kan je hier herbekijken.


Gigantisch succes
Zoals steeds bij tournees van Els lopen theaterzalen en culturele centra over het hele land vlotjes vol. ​ Ze spreekt een brede doelgroep aan, die van haar onewomanshows al jaren een vaste traditie hebben gemaakt, geen enkele editie missen en telkens de zaal enthousiast verlaten.

Premièreweek: 14 februari in Capitole Gent & 16 februari in Stadsschouwburg Antwerpen. U komt toch ook? Voor meer info, perskaarten en interviews: contacteer Azra via 0476/420 121 of azra@livecomedy.be

Avant-premières t.e.m. 9 februari: enkel nog tickets beschikbaar in CC De Stroming in Berlare op 2 februari. Daarna door het hele land o.a. in volgende steden: C-Mine Genk op 27 februari, 30CC/Schouwburg Leuven op 1 maart, Stadsschouwburg Brugge op 30 maart, CC De Spil in Roeselare op 19 april en 18 mei in Kursaal Oostende.

Voor meer info en de volledige speellijst, surf naar: www.elsdeschepper.com

Denk je aan zelfmoord en heb je nood aan een gesprek, dan kan je terecht bij de Zelfmoordlijn op het nummer 1813 of via www.zelfmoord1813.be

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over LiveComedy.be

LiveComedy.be promoot nationale en internationale comedyvoorstellingen.

Hier vind je een overzicht van onze persberichten, maar je kan ook alle foto's in hoge resolutie downloaden.

Neem contact op met

Lange Violettestraat 293 - 9000 Gent

09 235 16 55

marketing@livecomedy.be

www.livecomedy.be