Nieuwe single van publieks- en jurylieveling uit Belgium's Got Talent nu uit

"De Grote Pensioensong" door Ann Helena Kenis

Het goede nieuws rond de Limburgse Ann Helena Kenis blijft maar komen. Na haar zegetocht in Belgium's Got Talent (waar ze zowel door de jury als het publiek op handen werd gedragen), een succesvolle eerste theatertournee (waarvan de ticketverkoop voor de dernière op volle toeren draait) en de succesvolle lancering van haar eerste album en single "Kringloopwinkelvrouw", stelt de kersverse cabaretière nu haar 2e single uit de album "Lof der Zotheid" voor: "De Grote Pensioensong". Via deze weg stellen we Ann Helena even aan je voor, en laten we je meeluisteren naar de nieuwste single. Geven jullie die graag een plaatsje in jullie playlist? Doe gerust!

Ann Helena koos enkele jaren geleden voor een totale carrièreswitch en ruilde haar werk als bankbediende in voor een avontuur als cabaretière. Dat parcours bracht haar eerst langs parochiezalen en rusthuizen, maar veranderde dus van koers toen ze deelnam aan Belgium's Got Talent en het tot in de finale schopte. Uit haar ervaringen als "reanimatrice" bij gepensioeneerden, haalde ze echter wel de inspiratie voor haar nieuwste single. Zoals in elk nummer van haar hand, blijkt de sterkte ook hier weer in de steengoede lyrics te liggen: "Als ik later met pensioen ben // wordt mijn wereld stilaan kleiner // Ik zie Potchrysanten bloeien // voor mijn vrienden die verdwijnen". 

Even praktisch: 
Je vindt de single als bijlage bij dit persbericht. 
Graag een ander formaat om het te kunnen opnemen in je radioprogrammatie? Geef een seintje!

Dan ook nog dit:
Ann Helena Kenis brengt haar theaterprogramma "Lof der Zotheid" ook nog op 31 januari 2016 in Theater Elckerlyc in Antwerpen. Daarvoor zijn er nog (beperkte) pers- en partnerplaatsen beschikbaar. 
Neem contact op met: Tom Bertels - tom@livecomedy.be - 0475 66 55 49

 

Nieuwe single uit "Lof der Zotheid" Ann Helena Kenis

WAV - 31 Mb

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over LiveComedy.be

LiveComedy.be promoot nationale en internationale comedyvoorstellingen.

Hier vind je een overzicht van onze persberichten, maar je kan ook alle foto's in hoge resolutie downloaden.

Neem contact op met

Lange Violettestraat 293 - 9000 Gent

09 235 16 55

marketing@livecomedy.be

www.livecomedy.be