Pers beelden Joost Van Hyfte

Zondag 22 september 2013 — Hoge resolutiebeelden Joost Van Hyfte - KOK

Joost van Hyfte is van opleiding kok aan de gerenommeerde hotelschool Ter Duinen in Koksijde, maar kreeg snel de smaak van comedy te pakken. In een tijd waarin kookprogramma’s welig tieren en kookboeken sneller over de toonbank vliegen dan zoete broodjes op een suikerfeest, vindt Joost het hoog tijd om voor eens en altijd af te rekenen met een aantal keukenmythes. In zijn avondvullende programma presenteert hij culinaire comedy, op een bedje van flauwekul met meer dan een mespuntje mensenkennis, afgewerkt met een royale toets zelfrelativering.

Waarom je dit niet mag missen:

 

Joost behoort tot de creatieve denktank van het televisieprogramma Café Corsari. Hij had elke donderdag een vaste grappige culinaire rubriek in het populaire MNM-ochtendprogramma met Peter Van de Veire. In zijn voorstelling bereidt hij nu een lekkere maaltijd voor een koppel gelukkige toeschouwers. Intussen serveert hij anekdotes en grappen uit het keukenleven zoals het écht is: nu eens rauw, dan weer aangebrand, afwisselend verfijnd en losgeslagen als een verse sabayon. Kortom: (h)eerlijk verteltheater om eens smakelijk mee te lachen.