Pers beelden Katinka Polderman

Hoge resolutiebeelden Katinka Polderman - Polderman baart zorgen

In 2008 maakt(e) Vlaanderen voor het eerst kennis met de Nederlandse comédienne Katinka Polderman. Sindsdien heeft ze ook in Vlaanderen vaste voet verworven in de theaters.

In 2005 won Katinka zowel de jury- als publieksprijs van het Leids Cabaret Festival. De jury typeerde haar toen als “een buitengewoon oorspronkelijk theatermaker”. Pers en publiek zijn dan ook telkens weer laaiend enthousiast over haar. In 2009 was ze genomineerd voor de VSCD Cabaretprijs ‘Neerlands Hoop’. De pers omschrijft Katinka als: “meester in absurde gedachten” en “liedjes waarin ze de taal hulde brengt met gortdroge humor en rationele observaties vol zelfspot.”

Katinka is onverstoorbaar, gortdroog, subtiel en lomp, hilarisch en ontroerend.De rustigste cabaretière van Nederland bouwt in haar vierde programma getiteld ‘Polderman baart zorgen’ een vrolijk en licht absurdistisch universum waarin niets zomaar normaal is. Haar rake observaties, zelfspot, grote taalgevoel, nuchter engagement en oorspronkelijke liedjes maken Polderman tot een van de meest intrigerende cabaretiers van dit moment.

In de wereld van antiheldin Polderman is ruimte voor poep, pies en seksgrapjes, maar ook voor een verfijnd, ontroerend lied. Voor houtsnijdende observaties en flauwekul. Voor grof en teder.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over LiveComedy.be

LiveComedy.be promoot nationale en internationale comedyvoorstellingen.

Hier vind je een overzicht van onze persberichten, maar je kan ook alle foto's in hoge resolutie downloaden.

Neem contact op met

Lange Violettestraat 293 - 9000 Gent

09 235 16 55

marketing@livecomedy.be

www.livecomedy.be