Pers beelden Steven Goegebeur

Hoge resolutiebeelden Steven Goegebeur - De Geknipte Man

De Geknipte Man’, de eerste avondvullende show van Steven, is meteen een kennismaking met de comedian Steven Goegebeur. Wie is hij? Wat doet hij? Wat frustreert hem? Wat maakt hem blij? Is hij juist naar de kapper geweest? Of naar een uroloog? Kortom: Waarom is Steven Goegebeur  ‘De geknipte man!’?

Een staaltje stand-up comedy van de bovenste plank met een razend tempo en boordevol verknipte situaties.  Bovendien zorgt deze voorstelling voor een primeur: ‘De geknipte man’ is het regiedebuut van Philippe Geubels.

Doe alvast een gemakkelijke broek aan, vlij u neder in de pluche zetels van het theater en hou u vast voor een avond vol humor, schaterlachen en onverwachtse wendingen. Eén ding staat vast: Om u zo’n avond te bezorgen is Steven Goegebeur zeker ‘De geknipte man!’  Bewijs hiervan, in het eerste seizoen van ‘De geknipte man’ waren meer dan 90% van de zalen uitverkocht, iets dat weinig anderen hem nadoen.

“Steven is een uniek talent in de hedendaagse comedy. Met zijn oprechtheid steekt hij met kop en nek boven de anderen uit. Waar veel comedians agressief, dwangmatig en ongezellig zijn, blinkt Goegebeur uit in zijn knuffelgehalte. Hij heeft een zeer aangename, vlotte babbel en vooral brengt hij, simpelweg, steengoede humor. Zelfs een publiek dat niet met Goegebeur vertrouwd is, ligt na een paar minuten al dubbel van het lachen. Zijn grappen zijn universeel, voor jong en oud, slim en dom. Geen al te hoogdravende kritieken op actualiteit of politiek, maar vooral herkenbare verhaaltjes uit het alledaagse leven, krankzinnige grootvaders, pijnlijke geslachtsoperaties en griezelige verpleegsters. Een mens naar mijn hart. Een van de weinigen die de mode zullen overleven.”

(Vitalski, meester verteller 2011)

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over LiveComedy.be

LiveComedy.be promoot nationale en internationale comedyvoorstellingen.

Hier vind je een overzicht van onze persberichten, maar je kan ook alle foto's in hoge resolutie downloaden.

Neem contact op met

Lange Violettestraat 293 - 9000 Gent

09 235 16 55

marketing@livecomedy.be

www.livecomedy.be