Pers beelden William Boeva

Hoge resolutiebeelden William Boeva - Megalomaan

Met zijn volle 1m37 aan linkerzijde en 1m42 aan de rechterkant is William Boeva (°6/11/1989, Antwerpen) de grappigste dwerg der Lage Landen. Gewapend met een 5 cm hoge kuif, een kunstheup én een handvol grappen trok hij in 2009 richting comedycafé The Joker in Antwerpen om er vervolgens keihard op zijn bakkes te gaan.

Maar William had van het podium geproefd en zette door. Dat weet zelfs het kleinste kind sinds Boeva’s passage op Pukkelpop in de Wablieft? Tent in 2010 én zijn gesmaakte verschijning in Comedy Casino op Canvas.

Daarnaast is William Boeva als grote belofte een graag geziene gast in diverse line-up programma’s binnen het clubcircuit. Via

het multiculturele comedyproject ‘Hakims of Comedy’ belandde hij in 2011 voor het eerst op de podia van diverse culturele centra en kreeg er intensieve coaching van Han Coucke –regisseur van oa. Philippe Geubels. Een uitgebreide theatertournee als voorprogramma van Coucke’s typetje Han solo volgde (“Multikul”), want het klikte meteen tussen beide comedians.

Onderweg schreven & schaafden ze samen aan Boeva’s eigen materiaal tot enkel het beste goed genoeg was voor een allereerste avondvullende comedyshow met alles erop en eraan.

Als een ware stand-upper geeft William Boeva in “Megalomaan” zijn eigen klare kijk op de wereld. Hilarisch in zijn bevindingen én messcherp voor zowel de aanstarende medemens als zichzelf. Met een mond groter dan ’s mans gestalte wil hij de mensen zijn ‘soort’ leren kennen. Want misschien zijn er niet zoveel verschillen als het oog doet vermoeden…

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over LiveComedy.be

LiveComedy.be promoot nationale en internationale comedyvoorstellingen.

Hier vind je een overzicht van onze persberichten, maar je kan ook alle foto's in hoge resolutie downloaden.

Neem contact op met

Lange Violettestraat 293 - 9000 Gent

09 235 16 55

marketing@livecomedy.be

www.livecomedy.be