Pers beelden Xander de Rijcke

Hoge resolutiebeelden Xander de Rijcke - Zijn Derde Show

Xander De Rycke werd bekend bij het grote publiek toen hij in 2007 de Finale won van de Comedy Casino Cup op Canvas waar hij o.a. Philippe Geubels en Iwein Segers achter zich liet. Zelf hield Xander zich ver weg van TV programma’s, maar focuste zich vanuit de onderbuik van comedy door naar de topcomedians in Vlaanderen. Pers én publiek waren het eens: “Uw Zoete 666” was één van de sterkste debuutvoorstellingen in Vlaanderen.

 

Met “Mijn Zwarte Parade” bewees Xander moeiteloos dat hij een blijver is.
En zo zijn we aan het einde gekomen van Xander De Ryckes onheilige stand-up Comedy trilogie. Hoe het hierna verder met hem zal vergaan, weet niemand. Er rest ons niets anders meer dan af te sluiten met een grote knal, veel drama, brokstukken en wat schuine moppen. Fasten your seatbelts, maak u klaar voor Xander zijn dénouement*: “ZIJN DERDE SHOW”.

 

Xander De Rycke vertegenwoordigt dan ook een hele generatie, zowel in stijl als inhoudelijk. De enige echte stand-up comedian ook, trouw aan de basiskenmerken van het genre. Meer bij gelachen dan eender welke andere debuterende comedian. (De Standaard)

 

Uit schijnbaar niet, onopgemerkte dagdagelijksheden, opgemerkte humor bottelen: dat is De Ryckes sterke kant. (De Morgen)

Over LiveComedy.be

LiveComedy.be promoot nationale en internationale comedyvoorstellingen.

Hier vind je een overzicht van onze persberichten, maar je kan ook alle foto's in hoge resolutie downloaden.

LiveComedy.be
Lange Violettestraat 293 - 9000 Gent