Persbericht | Britse comedian en impersonator Josh Berry kondigt eerste Belgische show aan

Op 17 september staat Josh Berry op het podium in Zuiderpershuis Antwerpen met een schitterende comedyvoorstelling. De Britse comedian is wereldwijd bekend voor zijn scherpe stand-up shows en het imiteren van bekende figuren. Dit wordt zijn debuutoptreden in België. Tickets voor deze voorstelling zijn nu te koop via LiveComedy.be.

Josh Berry was pas 16 jaar oud toen zijn carrière begon met imitaties van beroemde tennisspelers. Zijn bekendheid nam enorm toe wanneer Andy Murray een van zijn video's retweette. In 2018 verschenen ze samen op het grote scherm toen Andy Murray een sportverslaggever speelde die Josh interviewde in zijn Murray-personage.

In hetzelfde jaar speelde de comedian voor de eerste keer op het Edinburgh Festival Fringe. Het jaar erop stond hij er opnieuw met zijn voorstelling ‘Who does he think he is?’. Deze show was gebaseerd op imitaties van beroemdheden en was een groot succes. Op 23-jarige leeftijd werd Josh een vaste medewerker van BBC Radio 4, waar hij deelnam aan de radioshows 'Newsjack' en 'Dead Ringers'. Zijn video's zijn enorm populair op social media en genereren telkens veel views.

Josh Berry heeft onlangs een reeks therapiesessies ondergaan om aan zijn persoonlijke ontwikkeling te werken. Deze show is een manier voor hem om zijn problemen te verwerken door middel van personages en imitaties, en er vervolgens hartelijk om te lachen. Na verschillende uitverkochte shows in Londen brengt hij zijn voorstelling nu ook naar België. Te zien op 17 september in Zuiderpershuis Antwerpen.

Tickets zijn nu te koop via LiveComedy.be.

© Josh Berry
© Josh Berry

*****
PERSINFO, NIET VOOR PUBLICATIE
​Voor meer informatie en interviews, contacteer Kelly via kelly@livecomedy.be.
*****

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over LiveComedy.be

LiveComedy.be promoot nationale en internationale comedyvoorstellingen.

Hier vind je een overzicht van onze persberichten, maar je kan ook alle foto's in hoge resolutie downloaden.

Neem contact op met

Lange Violettestraat 293 - 9000 Gent

09 235 16 55

marketing@livecomedy.be

www.livecomedy.be