Persbericht | Claudia de Breij komt naar België met nieuwe voorstelling

Vanaf januari 2025 op tournee met 'Wat als'

In 2025 komt niemand minder dan Nederlandse cabaretière Claudia de Breij naar België. In januari en februari brengt ze haar nieuwste voorstelling ‘Wat als’, die in Nederland al meerdere 4 sterren recensies ontving. Alle shows in Nederland dit voorjaar zijn al uitverkocht. Tickets voor de Belgische tournee zijn vanaf nu te koop via LiveComedy.be.

In Nederland is er geen generatie meer die niet is opgegroeid met de muziek, voorstellingen en boeken van Claudia de Breij. Ze viel ook regelmatig in de prijzen. Zo mocht ze in 2015 de Louis Davidsring ontvangen uit de handen van Herman van Veen. In Vlaanderen is Claudia vooral bekend van het prachtige nummer 'Mag ik dan bij jou'. De single haalde platina en is intussen een echte klassieker. In 2020 was ze te gast in ons land met haar voorstelling #NU in een uitverkochte Arenberg in Antwerpen.

Claudia de Breij schittert al 25 jaar op het podium. Naast cabaretière is Claudia ook presentatrice, zangeres, radio-dj en schrijfster. Na een welverdiende pauze staat deze duizendpoot terug in de theaters met haar gloednieuwe voorstelling ‘Wat als’. In deze voorstelling blikt ze terug op de persoonlijke lessen die ze heeft geleerd tijdens haar rustperiode, en deelt ze openhartig haar ervaringen van overprikkeling en zelfontdekking, wat deze voorstelling eerlijker maakt dan ooit tevoren. Na het grote succes in Nederland, krijgt nu ook het Belgische publiek de kans om een van de meest getalenteerde cabaretières live aan het werk te zien.

Claudia de Breij gaat vanaf januari 2025 op tournee met 'Wat als' in België. Ze speelt onder andere in Aalst, Antwerpen, Gent, Oudsbergen, Heist-op-den-Berg en Leuven.

Tickets en meer informatie via LiveComedy.be.

Overzicht data
30/01/2025 | De Werf Aalst
31/01/2025 | Arenberg Antwerpen
01/02/2025 | De Vooruit Gent
06/02/2025 | den Ichter Oudsbergen
07/02/2025 | CC Zwaneberg Heist-op-den-Berg
08/02/2025 | 30CC/Schouwburg Leuven

*****

PERSINFO, NIET VOOR PUBLICATIE
Voor meer informatie en interviews, contacteer Kelly via kelly@livecomedy.be.

*****

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over LiveComedy.be

LiveComedy.be promoot nationale en internationale comedyvoorstellingen.

Hier vind je een overzicht van onze persberichten, maar je kan ook alle foto's in hoge resolutie downloaden.

Neem contact op met

Lange Violettestraat 293 - 9000 Gent

09 235 16 55

marketing@livecomedy.be

www.livecomedy.be