Persbericht | Maz Jobrani brengt nieuwe comedyshow op 24 oktober 2024 in Zuiderpershuis Antwerpen.

Iraans-Amerikaans comedian Maz Jobrani komt op 24 oktober 2024 naar Zuiderpershuis Antwerpen met zijn 'Mr. International Comedy Tour'. Na zijn succesvolle tour in 2022, keert hij terug naar België met een gloednieuwe voorstelling. Tickets zijn beschikbaar vanaf vrijdag 14 juni om 10 uur via LiveComedy.be.

Acteur en comedian Maz Jobrani werd geboren in Iran en verhuisde op zesjarige leeftijd met zijn familie naar Californië. Hij studeerde politicologie aan de Universiteit van Berkeley en volgde daarna een opleiding aan de UCLA. Uiteindelijk besloot hij zijn studie te verlaten om zijn droom van acteur na te jagen.

Als acteur verscheen hij in talloze series en films zoals Grey’s Anatomy, Curb Your Enthusiasm, Better Of Ted, Last Man Standing en Shameless. Hij speelde de hoofdrol in de bekroonde indiekomedie Jimmy Vestvood: Amerikan Hero, een speelfilm die hij zelf schreef en coproduceerde. Hij was ook regelmatig te gast in The Late Show With Stephen Colbert en The Late Show With James Corden.

Naast zijn acteerwerk heeft Maz Jobrani ook een succesvolle carrière in de comedywereld. Zijn stand-up comedy specials omvatten onder andere Netflix Original Immigrant, die werd opgenomen in het prestigieuze Kennedy Center en drie solo specials op Showtime: Brown and Friendly, I Come in Peace en I’m Not a Terrorist, But I’ve Played One on TV.

In 2016 trad hij op in het Witte Huis, waar hij Michelle Obama mocht introduceren. Daarnaast was Maz Jobrani gastheer van de 45e International Emmy Awards in New York. Hij schreef ook een LA Times bestsellerboek I’m Not a Terrorist, But I’ve Played One on TV en was de oprichter van de Axis of Evil comedy tour die werd uitgezonden op Comedy Central.

Maz Jobrani staat op 24 oktober in Zuiderpershuis Antwerpen. Dit markeert de vierde keer dat de comedian zijn opwachting maakt in ons land. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf vrijdag 14 juni om 10 uur via LiveComedy.be.

Maz Jobrani
Maz Jobrani

*****
​PERSINFO, NIET VOOR PUBLICATIE
​Voor meer informatie en interviews, contacteer Kelly via kelly@livecomedy.be.
​*****

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over LiveComedy.be

LiveComedy.be promoot nationale en internationale comedyvoorstellingen.

Hier vind je een overzicht van onze persberichten, maar je kan ook alle foto's in hoge resolutie downloaden.

Neem contact op met

Lange Violettestraat 293 - 9000 Gent

09 235 16 55

marketing@livecomedy.be

www.livecomedy.be