Persbericht | Portugese comedian Pedro Teixeira da Mota komt op 25 september naar Brussel

Met comedyvoorstelling volledig in het Portugees

De populaire Portugese comedy-ster Pedro Teixeira da Mota brengt op 25 september 2024 zijn voorstelling 'Pata de Ganso' naar Espace Lumen in Brussel. De show, die volledig in het Portugees wordt uitgevoerd, belooft een avond vol humor en unieke verhalen. Tickets zijn beschikbaar vanaf woensdag 3 juli om 11 uur via LiveComedy.be.

Pedro Teixeira da Mota, geboren en getogen in Lissabon, is een van de meest prominente namen in de Portugese comedyscène. Met zijn geestige commentaar en unieke intieme vertelstijl heeft hij in korte tijd een trouwe fanbase opgebouwd, zowel in Portugal als daarbuiten. Zijn populariteit reikt tot ver buiten de landsgrenzen, en nu is het de beurt aan het Belgische publiek om van zijn talent te genieten.

Hij is een bekende YouTuber en heeft een succesvolle podcast 'ask.tm', die al snel uitgroeide tot een van de meest populaire onafhankelijke Portugese podcasts. Met meer dan 3 miljoen views op zijn YouTube-kanaal is zijn eerste stand-upcomedyshow, 'Impasse', de meest bekeken Portugese comedyvoorstelling ooit. In 2019 vulde Pedro Teixeira da Mota opnieuw zalen door het hele land met zijn tweede solovoorstelling, 'Caramel Macchiato', inclusief drie uitverkochte shows in het Coliseu dos Recreios in Lissabon.

De comedyshow in Brussel is onderdeel van zijn Europese tournee, waarbij hij zijn nieuwste materiaal presenteert. In 'Pata de Ganso' realiseert hij dat hij misschien niet de persoon is die hij altijd voor ogen had. Voor liefhebbers van stand-up comedy is dit een unieke kans om een van de beste comedians van Portugal live aan het werk te zien. Pedro Teixeira da Mota speelt op 25 september in Espace Lumen Brussel zijn volledige show in het Portugees.

De ticketverkoop start op woensdag 3 juli om 11 uur via LiveComedy.be.

Pedro Teixeira da Mota
Pedro Teixeira da Mota

*****
ENKEL VOOR PERS, NIET VOOR PUBLICATIE:
Voor meer informatie en persaanvragen, contacteer Kelly Deceuninck via kelly@livecomedy.be.
*****

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over LiveComedy.be

LiveComedy.be promoot nationale en internationale comedyvoorstellingen.

Hier vind je een overzicht van onze persberichten, maar je kan ook alle foto's in hoge resolutie downloaden.

Neem contact op met

Lange Violettestraat 293 - 9000 Gent

09 235 16 55

marketing@livecomedy.be

www.livecomedy.be