Pieter Verelst brengt nieuwe voorstelling Ten Aarzel

Vanaf september 2022 op tournee in België en Nederland

Pieter Verelst is wellicht een van de spannendste comedians van zijn generatie. Na Mijn broer en ik en Amai brengt hij vanaf september zijn derde avondvullende voorstelling Ten Aarzel. De voorstelling gaat in België in première op 24 november in CC Zwaneberg in Heist-op-den-Berg.

Net als in zijn vorige voorstellingen Mijn broer en ik en Amai, viert ook in Ten Aarzel het absurdisme hoogtij. Pieter Verelst over zijn nieuwe voorstelling: "Ik heb er megaveel zin in! Ik kijk er enorm naar uit om mijn nieuwe voorstelling op het publiek af te voeren! Even zot, met acrobatie, grappen en gospel! Gospel en comedy? Wat? Ja, het kan! Ontdek het zelf!"

Zijn vorige voorstellingen Mijn broer en ik en Amai kregen allebei 5 sterren in De Standaard en Het Nieuwsblad. Bij het grote publiek is hij vooral bekend geworden door het programma 'Voor de leeuwen' op VRT. Dit hypertalent is van alle markten thuis, want naast cabaretier is hij ook acteur en spreekt hij vaak stemmetjes in voor films en series. Hij nam verschillende bijrollen voor zijn rekening in de film 'Ice Age' en 'Lego the Movie'. Als acteur speelde hij mee in: 'Gevoel voor Tumor', 'Cruise Control', 'De Bunker 2' en zoveel meer. Recent was hij nog te zien op de Toots sessies op Canvas

Niets is Pieter Verelst te vreemd, want samen met Sid Van Oerle was hij één van de Vliegende Bompa's in het spelpogramma 'Belgium's Got Talent'. 

Absurde humor brengt hij ook in zijn podcast 'Meneer Karton'. Met gasten zoals Lucas Van den Eynde, Alex Agnew, Jente Pironet, Gunter Lamoot... 

Ten Aarzel

De meeste dromen worden niet zo vaak werkelijkheid.
Maar dan heb je hem nog niet zien schuimbekken.
In dat schuim steek ik een glimmende bit.
En dan stijger ik op.
Zonder stijgbeugels!
En Bruno voelt meteen.
“Hey, dit is mijn baasje.”
“Deze meester mag mij wel berijden.”
Wat een droom….

De voorstelling gaat in België in première op 24 november in CC Zwaneberg in Heist-op-den-Berg. In Nederland is de première voorzien op 27 november in De Kleine Komedie in Amsterdam.

Volledige speellijst via www.pieterverelst.be

Poster Pieter Verelst
Poster Pieter Verelst

*****

ENKEL VOOR PERS, NIET VOOR PUBLICATIE

Voor meer informatie en interviews, contacteer Kelly Deceuninck via kelly@livecomedy.be of op +32478724955.

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over LiveComedy.be

LiveComedy.be promoot nationale en internationale comedyvoorstellingen.

Hier vind je een overzicht van onze persberichten, maar je kan ook alle foto's in hoge resolutie downloaden.

Neem contact op met

Lange Violettestraat 293 - 9000 Gent

09 235 16 55

marketing@livecomedy.be

www.livecomedy.be