Preacher Lawson komt naar België!

America's Got Talent ster voor het eerst in Antwerpen

Eén van Amerika’s favoriete comedians komt dit jaar naar België! Preacher Lawson is een acteur, zanger maar vooral een stand-up comedian uit Orlando. 15 juni neemt hij het podium van Zuiderpershuis in Antwerpen over. Tickets voor deze show zijn beschikbaar vanaf 10 maart om 11u via LiveComedy.be.

Preacher is gekend voor zijn verschijning in America’s Got Talent waar hij het tot in de finale schopte. In 2019 werd hij uitgenodigd om deel te nemen aan de Champions editie van dit programma en in de Britse versie hiervan geraakte hij opnieuw tot in de finale.

Lawson is vaak te zien in A Black Lady Sketch show, een programma van HBO maar ook in de Amerikaanse sitcom Connecting is hij steeds meer aanwezig. Onlangs was hij te gast bij The Tonight Show waar hij zijn inzichten over bekend zijn toonde maar het ook had over MMA vechten.

De stand-up comedian heeft een grote aanhang op TikTok, zo’n 3,4 miljoen volgers. Ook zijn YouTube-kanaal doet het goed want meer dan 600.000 abonnees zijn geboeid door zijn content. Video’s over comedy, MMA en zelfs veganistische kooktips: Preacher Lawson heeft het allemaal! Deze veelzijdige, opmerkelijke maar vooral getalenteerde comedian komt 15 juni naar Zuiderpershuis in Antwerpen. Tickets zijn beschikbaar vanaf 10 maart om 11u via LiveComedy.be.

 

*****

ENKEL VOOR PERS, NIET VOOR PUBLICATIE:

Voor meer informatie en interviewaanvragen, contacteer Bert Bael via ​ bert@livecomedy.be or +32499410984.

*****

 

Get updates in your mailbox

By clicking "Subscribe" I confirm I have read and agree to the Privacy Policy.

About LiveComedy.be

LiveComedy.be promotes national and international comedy performances.

Here you will find an overview of our press releases, but you can also download all high-resolution photos.

Contact

Lange Violettestraat 293 - 9000 Gent

09 235 16 55

marketing@livecomedy.be

www.livecomedy.be