Primeur: improvisatie comedy in Herentals

Op 30 januari in CC 't Schaliken

Het impro-gezelschap The Lunatics is al meer dan 15 jaar een vaste waarde is de comedywereld. Ondertussen groeiden ook hun vaste speelplekken in Gent, Mechelen en Antwerpen al uit tot gekende hotspots voor beginnende comedians en brengen ze hun vernieuwende avonden tot bij een publiek over heel Vlaanderen verspreid. Grote namen begonnen vaak in deze club aan hun carrière, zoals bvb. de bekende Neveneffecter Koen de Poorter.

De improvisatiecomedy van The Lunatics heeft veel weg van improvisatietheater, waarbij acteurs zich op scène laten leiden door de aanwijzingen van het publiek. Het is een genre dat in de Angelsaksische wereld (met tv programma's als 'Whose Line Is It Anyway') al jaren ingeburgerd is. Dichter bij huis zijn er ook De Lama's uit Nederland, die ook al jaren toeren met De Grote Improvisatieshow. Het genre wordt steeds populairder en krijgt ook in Vlaanderen steeds meer fans.

Het enige wat tijdens een avond met The Lunatics vaststaat, is dat er niets vaststaat. Zij brengen dit theaterseizoen hun eigen kijk op hoe een tv-zender er eigenlijk zou moeten uitzien. Met die "Nul TV" plannen ze ook neer te strijken in CC 't Schaliken op 30 januari. Volledig trouw aan het improvisatiegenre, beslist het publiek daarin grotendeels wat er precies zal gebeuren. Een pak interactiever dus dan de gemiddelde 'rode knop'. En met echt werkelijk alles 'on demand'.

Op 30 januari in CC 't Schaliken Herentals om 20:00u.
Voor meer info en/of interviewaanvragen: Tom Bertels - tom@livecomedy.be - 0475 66 55 49.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over LiveComedy.be

LiveComedy.be promoot nationale en internationale comedyvoorstellingen.

Hier vind je een overzicht van onze persberichten, maar je kan ook alle foto's in hoge resolutie downloaden.

Neem contact op met

Lange Violettestraat 293 - 9000 Gent

09 235 16 55

marketing@livecomedy.be

www.livecomedy.be