Puppetry of the Penis houdt Vlaamse audities!

Op 13 oktober in Antwerpen

 

Internationaal showbizzfenomeen Puppetry of the Penis zakt binnenkort af naar Vlaanderen voor een nieuwe theatertournee. Na jaren intens rondtouren beslistte het gezelschap dat het hoog tijd werd voor een Vlaamse delegatie puppeteers. Daarom houden ze op dinsdag 13 oktober audities in Antwerpen.

Wat lang geleden begon als een ludieke verjaardagskalender en acte de présences op vrijgezellenfeestjes, groeide uit tot een internationaal showbizzfenomeen. Met optredens van West-End in Londen tot Broadway in New-York. Oorspronkelijke oprichter, Simon Morley, overzag de groei van zijn geesteskind. Hij tourde jarenlang mee en richtte per continent puppeteersteams op. Deze afgezanten brachten op hun beurt dan weer theaterseizoenen lang het beste van zichzelf.

Nu neemt Simon echter opnieuw het heft in eigen handen, en zal hij na 7 jaar (!) opnieuw mee touren en optreden. Idealiter met versterking uit de Vlaamse ranken. Als grondlegger van de genitale origamie en uitvinder van menig dick trick, weet hij als geen ander wat een potentiele penispuppeteer precies moet kunnen. Want een Eifeltoren of hamburger te voorschijn aanhalen zonder degelijke begeleiding, is niet aan te raden. Hij zal dan ook vakkundig jureren om zo een topteam van Vlaamse representatives te kunnen samenstellen.

De audities gaan door in centrum Antwerpen op dinsdag 13 oktober om 14:00u
Stel je je graag kandidaat? Mail voor maandag 12 oktober naar info@livecomedy.be en wij bezorgen je alle nodige gegevens.

Ook voor de pers hebben we uiteraard een plaatsje. Mail naar tom@livecomedy.be voor meer info.

Alle tourdata vind je hier: www.livecomedy.be

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over LiveComedy.be

LiveComedy.be promoot nationale en internationale comedyvoorstellingen.

Hier vind je een overzicht van onze persberichten, maar je kan ook alle foto's in hoge resolutie downloaden.

Neem contact op met

Lange Violettestraat 293 - 9000 Gent

09 235 16 55

marketing@livecomedy.be

www.livecomedy.be