Puppetry of the Penis komt naar Lier!

Puppetry of the Penis komt naar Lier!

Internationale theatersensatie in het Liers Cultuurcentrum

Donderdag 8 oktober 2015 — Vanaf volgende week start Puppetry of the Penis aan hun Vlaamse tournee, met een stop in het Liers Cultuurcentrum  inbegrepen. Op 24 oktober doen zij daar voor het eerst het podium aan, de afsluiter van de tocht door Vlaanderen. Hiermee breidt het gezelschap een vervolg aan een indrukwekkend traject langs Australië, Nieuw-Zeeland, West-End in Londen en Broadway in New York.

Wat ooit begon als ludieke kalenders die verkocht werden in garages en guestperformances op vrijgezellenfeestjes, is ondertussen uitgegroeid tot een  wereldwijd fenomeen. De perfomers en bijbehorende dick tricks zorgen telkens voor een grappige en verrassende show. Hilariteit verzekerd, wanneer bijvoorbeeld de bekende hamburgertruc de revue passeert. Opnieuw van de partij na 7 jaar is Simon Morley, origineel brein achter deze vrolijke bende en bedenker van de meeste trucs. 

Toch zou ‘genitale origamie’ de lading niet volledig dekken. De puppeteers genoten beiden een opleiding aan de kunstacademie en hebben al heel wat acteerervaring. Tijdens de voorstellingen van deze tournee, pronken ze met een bijna kinderlijke trots met hun speciale skills. Charmant, schattig en altijd grappig.

De shows staan erom gekend in grote getallen vrouwen naar de zalen te lokken, maar laat één ding duidelijk zijn: ook mannen zijn meer dan welkom. Uniek in Vlaanderen en echt een aanrader. 

Op 24 oktober om 20:00u in CC De Mol Lier (Liers Cultuurcentrum).
Voor persaanvragen en interviews: Tom Bertels - tom@livecomedy.be - 0475 66 55 49
De volledige agenda vind je hier: www.livecomedy.be