Puppetry of the Penis komt naar Roeselare!

Internationale theatersensatie in CC De Spil

Vanaf morgen start Puppetry of the Penis aan hun Vlaamse tournee, met een stop in CC De Spil in Roeselare inbegrepen. Op 22 oktober doen zij daar voor het eerst het podium aan. Hiermee breidt het gezelschap een vervolg aan een indrukwekkend traject langs Australië, Nieuw-Zeeland, West-End in Londen en Broadway in New York.

Wat ooit begon als ludieke kalenders die verkocht werden in garages en guestperformances op vrijgezellenfeestjes, is ondertussen uitgegroeid tot een  wereldwijd fenomeen. De perfomers en bijbehorende dick tricks zorgen telkens voor een grappige en verrassende show. Hilariteit verzekerd, wanneer bijvoorbeeld de bekende hamburgertruc de revue passeert. Opnieuw van de partij na 7 jaar is Simon Morley, origineel brein achter deze vrolijke bende en bedenker van de meeste trucs. 

Toch zou ‘genitale origamie’ de lading niet volledig dekken. De puppeteers genoten beiden een opleiding aan de kunstacademie en hebben al heel wat acteerervaring. Tijdens de voorstellingen van deze tournee, pronken ze met een bijna kinderlijke trots met hun speciale skills. Charmant, schattig en altijd grappig.

De shows staan erom gekend in grote getallen vrouwen naar de zalen te lokken, maar laat één ding duidelijk zijn: ook mannen zijn meer dan welkom. Uniek in Vlaanderen en echt een aanrader. 

Op 23 oktober om 20:00u in CC De Spil, Roeselare.
Voor persaanvragen en interviews: Tom Bertels - tom@livecomedy.be.
De volledige agenda vind je hier: www.livecomedy.be 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over LiveComedy.be

LiveComedy.be promoot nationale en internationale comedyvoorstellingen.

Hier vind je een overzicht van onze persberichten, maar je kan ook alle foto's in hoge resolutie downloaden.

Neem contact op met

Lange Violettestraat 293 - 9000 Gent

09 235 16 55

marketing@livecomedy.be

www.livecomedy.be