Randy Feltface komt op 14 juni 2024 terug naar België

Randy Feltface komt op 14 juni 2024 terug naar België

Met zijn gloednieuwe show 'First Banana'

Randy 'the Purple Puppet' Feltface zal op 14 juni 2024 te zien zijn in Stadsschouwburg Antwerpen met zijn gloednieuwe show 'First Banana'. Vorig jaar maakte de Australische puppet comedian zijn debuut in België, met groot succes. Zijn voorstelling was binnen een mum van tijd uitverkocht, waardoor er op dezelfde dag nog een extra show werd toegevoegd. Dit jaar verwelkomen we hem terug in ons land. De ticketverkoop gaat van start op vrijdag 1 maart om 10 uur via LiveComedy.be.

Met meer dan 19 jaar ervaring in de wereld van stand-up comedy heeft Randy Feltface een indrukwekkende verzameling lovende kritieken, prijzen en een toegewijde fanbase opgebouwd dankzij zijn unieke stijl. Met tientallen shows op zijn naam en zeven uitgebrachte comedy specials, werd hij zelfs genomineerd voor 'Best Comedy' op het prestigieuze Edinburgh Fringe Festival.

Een belangrijk hoofdstuk in Randy's carrière was zijn samenwerking met muzikaal comedian Sammy J, wat resulteerde in de creatie van het bekroonde programma 'Ricketts Lane' in 2010. Later groeide deze samenwerking uit tot een televisieserie die op verschillende platforms wereldwijd werd uitgezonden. De succesvolle vertolking van Randy in 'Sammy J & Randy in Ricketts Lane' leverde hem zelfs een nominatie op voor de AACTA Award voor beste performer in een comedyserie, waarmee hij geschiedenis schreef als de eerste niet-menselijke performer die erkenning kreeg in deze categorie. Randy Feltface is een creatie van de Australische Heath McIvor.

De live shows van Randy zijn opmerkelijk door zijn interactie met het publiek, zijn directe humor en vooral door zijn enorme energie op het podium. Hij wordt erkend als een van de meest originele en populaire figuren in de hedendaagse comedyscène.

Tickets voor 'First Banana' zijn te koop vanaf vrijdag 1 maart om 10 uur via LiveComedy.be.

*****

PERSINFO, NIET VOOR PUBLICATIE
​Voor meer informatie en interviews, contacteer Kelly via [email protected].

*****

Story image

 

Over LiveComedy.be

LiveComedy.be promoot nationale en internationale comedyvoorstellingen.

Hier vind je een overzicht van onze persberichten, maar je kan ook alle foto's in hoge resolutie downloaden.

LiveComedy.be
Lange Violettestraat 293 - 9000 Gent