Rob Vanoudenhoven brengt eerste zaalshow ooit

Rob Vanoudenhoven brengt eerste zaalshow ooit

20 jaar na De XII Werken: 'Het XIIIe werk van Rob Vanoudenhoven' in theaters

Alles komt terug. Zo legt Rob Vanoudenhoven momenteel de laatste hand aan de voorbereidingen van zijn allereerste solozaalshow ooit: Het XIIIe Werk van Rob Vanoudenhoven. 50 jaar op deze wereldbol, 20 jaar na De XII Werken. Hoog tijd dus voor een terugblik die een inkijk werpt op Robs onnavolgbare avonturen, en waarbij hij tijdens opzoekingswerk zelf nog voor verrassingen kwam te staan. Gisteren nog in Gert Late Night en vanaf november voor het eerst ooit in theaters! Voor persaanvragen en interviews, contacteer Azra: [email protected] of 0476/420.121

TV-ICOON
Rond de jaren 2000 was Rob niet weg te denken van het kleine scherm. Programma's als De XII Werken, Via Vanoudenhoven, Alles kan Beter, ... bezorgden hem een iconische tv-carrière. De grootste impact hadden sowieso zijn XII Werken: het was voor pre-social media tijden een werkelijke hype. De maandag na de uitzending had iedereen het over zijn laatst nieuwe challenge. En dat lijstje kan tellen: zo won hij een medaille, ontmoette hij wereldleiders zoals de paus, vulde hij de Elizabethzaal (en gemakkelijk ook het Koningin Astrid-plein er pal voor), werd hij een bekende Waal, ... Daar horen automatisch een berg aan behind-the-scenes en van de potgerukte verhalen bij die in deze eerste theatershow eindelijk de aandacht krijgen die ze verdienen.

WORDT VERVOLGD
Robs passage gisterenavond bij Gert Late Night toont opnieuw hoe sterk het format bleef. Waar ze hem eerst nog een herkansing wouden bezorgen voor zijn ooit gefaalde stunt waarin hij 72 uur op een onbewoond eiland moest verblijven, werd uitdager James Cooke opeens zelf verrast. Rob slaagde er namelijk ongemerkt in om enkele dagen eerder 's nachts onopgemerkt naast hem te kruipen in bed. Het bezorgde een heerlijke flashback naar het kwajongengehalte van Vanoudenhovens vroegere programma's. Met hetzelfde enthousiasme en vleugje verwondering vertelt Rob ze na in 'Het XIIIe Werk van Rob Vanoudenhoven'. 

Opgelet: hoewel we zeer blij zijn met deze samenwerking tussen Live Comedy en Rob Vanoudenhoven, zal de show absoluut geen 'pure' comedyvoorstelling worden. Sowieso wel één met veel gevoel voor humor en timing, zoals hij vroeger in sketches met o.a. Mark Uytterhoeven zichzelf kon uitleven. Rob bleef na zijn tv-carrière ook steeds publieksopwarmer, presentator, ... dus verloor nooit de voeling met zijn publiek.

'Het XIIIe werk van Rob Vanoudenhoven', op tournee vanaf 16 november.
De volledige speellijst vind je via: www.robvanoudenhoven.be
Voor persaanvragen en/of interviews, contacteer Azra: [email protected] of 0476/420.121
Bij gebruik affichebeeld: gelieve steeds copyright Stephan Vanfleteren te vermelden.

Over LiveComedy.be

LiveComedy.be promoot nationale en internationale comedyvoorstellingen.

Hier vind je een overzicht van onze persberichten, maar je kan ook alle foto's in hoge resolutie downloaden.

LiveComedy.be
Lange Violettestraat 293 - 9000 Gent