Robrecht Vanden Thoren binnenkort op tournee met zijn allereerste solovoorstelling

Vanaf oktober met 'De hoogste berg' te zien op verschillende podia in Vlaanderen.

Robrecht Vanden Thoren is bij het grote publiek vooral bekend van de memorabele vertolking in de veel bekroonde film 'Hasta la Vista'. Hij is nu te zien in de bioscoop met de Vlaamse film 'The Best of Dorien B' en binnenkort in de eerste Vlaamse actieduikbootfilm 'Torpedo'. Op 17 en 18 oktober gaat zijn solovoorstelling 'De hoogste berg' in première in de Minardschouwburg in Gent. Voor interview- en/of persaanvragen kan je terecht bij Kelly: kelly@livecomedy.be of 0478/72 49 55.

De hoogste berg

In zijn eerste solovoorstelling, 'De hoogste berg', gecoacht door Martijn Bouwman en Wouter Deprez, staat hij aan de vooravond van een trouwfeest. De bruid en bruidegom leerden elkaar kennen op een feest dat hij organiseerde, en uit dankbaarheid willen ze graag dat hij getuige wordt op hun trouwfeest. En natuurlijk willen ze ook dat hij speecht, Robrecht is een begenadigd spreker. Robrecht weet wat van hem en zijn toespraak verwacht wordt. Romantiek, gevoeligheid, waarachtigheid.

Maar na een akelige ervaring in de liefde heeft hij voor zichzelf de dure eed gezworen dat hij voortaan alleen nog maar eerlijk en recht uit zijn hart mag spreken. En hij twijfelt. Aan de twee geliefden en hun motieven. Hij kent ze langer dan vandaag. Zijn ze oprecht, is het een roes, of is er meer aan de hand? En hij twijfelt aan de liefde zelf. Wordt er van het hele fenomeen niet veel te veel verwacht? En dan twijfelt hij ook nog aan zichzelf. Is zijn eigen eerlijkheid wel te vertrouwen, of hebben zijn woede en verdriet die gekaapt?

Morgen is het zover. Vanavond wil hij oefenen wat hij tijdens de bruiloft gaat zeggen. Maar voorlopig staat er alleen nog maar op papier dat ze vooral níet moeten trouwen. Maar ja. Dat is ook wat.

De ticketverkoop van 'De hoogste berg' verloopt heel vlot. Er zijn al heel veel voorstellingen uitverkocht of bijna uitverkocht.

Première op 17 & 18 oktober in de Minardschouwburg van zijn thuisstad Gent. ​
Voor meer info en alle speeldata:
www.robrechtvandenthoren.be

Affiche 'De hoogste berg'
Affiche 'De hoogste berg'

 

Robrecht Vanden Thoren
Robrecht Vanden Thoren

 

Robrecht Vanden Thoren © Tom Bertels
Robrecht Vanden Thoren © Tom Bertels

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over LiveComedy.be

LiveComedy.be promoot nationale en internationale comedyvoorstellingen.

Hier vind je een overzicht van onze persberichten, maar je kan ook alle foto's in hoge resolutie downloaden.

Neem contact op met

Lange Violettestraat 293 - 9000 Gent

09 235 16 55

marketing@livecomedy.be

www.livecomedy.be