Robrecht Vanden Thoren brengt nieuwe voorstelling

'Achteraf niet komen huilen' vanaf oktober te zien op verschillende podia in Vlaanderen

Na zijn succesvolle debuutvoorstelling 'De hoogste berg' is Robrecht Vanden Thoren terug met een gloednieuwe voorstelling. Vanaf oktober gaat hij op tournee in heel Vlaanderen met 'Achteraf niet komen huilen'. De première vindt plaats op 15 en 16 oktober in Minard Gent. Deze voorstelling wordt gecoacht door niemand minder dan Wouter Deprez en Martijn Bouwman.

De film- en theateracteur is bij het grote publiek vooral bekend van zijn memorabele vertolking in de bekroonde film 'Hasta la Vista'. In 2019 nam hij een sprong in het diepe en maakte hij zijn allereerste solovoorstelling 'De hoogste berg'. Mede door de steun en coaching van Wouter Deprez en Martijn Bouwman maakte hij zijn debuut als cabaretier en met groot succes. De tournee was bijna overal uitverkocht en de reacties waren unaniem lovend. Ook de pers was positief. Knack over de voorstelling: "Robrecht Vanden Thoren overtuigt als pril cabaretier in De hoogste berg".

Robrecht maakte gebruik van de coronaperiode om een nieuwe voorstelling te maken. Zijn vorige voorstelling 'De hoogste berg' ging over het omgaan met alleenstaand ouderschap en over de harde realiteit van een liefdesbreuk. In 'Achteraf niet komen huilen' is Robrecht klaar om zijn leven weer helemaal op te pakken. Hij heeft terug goesting om te daten. Maar dit verloopt niet zonder slag of stoot.

Achteraf niet komen huilen

Robrecht is er een tijdje uit geweest. Een kind, pampers, slapeloze nachten, een stukgelopen huwelijk. Vooral dat laatste heeft er in gehakt. Maar eindelijk voelt hij weer hoop. Hij had het nooit gedacht, maar hij heeft er weer zin in. Kom maar op leven, met al je uitdagingen. Hij is er klaar voor. Er is goesting en veerkracht.

Hij mist nog wel wat zaken. Zo is hij niet gemaakt om alleen te zijn. Hij wil graag met iemand zijn gevoelens delen. Hij wil graag iemands klankbord zijn en dat dat omgekeerd ook zo is.

Maar wanneer hij opnieuw de wereld in gaat is die nogal veranderd, merkt hij. Zo blijken vrouwen tegenwoordig andere verwachtingen te hebben. Zijn oude trucjes worden niet altijd geaccepteerd. Robrecht zakt een paar keer pijnlijk door het ijs.

Hij besluit het nog één kans te geven. Nog één date. Die ging best oké. Nu zijn we twee weken verder. Maar het blijft stil aan de andere kant. Hij kan haar niet meer bereiken. De onzekerheid slaat toe. Plots ziet hij al zijn fouten glashelder.

Oh god!

Wat voor iemand is hij?

Was hij niet beter gewoon alleen thuis gebleven?

Vanavond komen we zonder meer het fijne te weten.

Première op vrijdag 15 & zaterdag 16 oktober in de Minardschouwburg in Gent.
Voor meer info en alle speeldata:
www.robrechtvandenthoren.be

*****

NIET VOOR PUBLICATIE
Voor meer informatie en interviews, contacteer Kelly via kelly@livecomedy.be.

*****

© Joelle Dubois
© Joelle Dubois
Robrecht Vanden Thoren
Robrecht Vanden Thoren

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over LiveComedy.be

LiveComedy.be promoot nationale en internationale comedyvoorstellingen.

Hier vind je een overzicht van onze persberichten, maar je kan ook alle foto's in hoge resolutie downloaden.

Neem contact op met

Lange Violettestraat 293 - 9000 Gent

09 235 16 55

marketing@livecomedy.be

www.livecomedy.be