Russell Peters in Antwerpen op 2 mei

met Deported World Tour voor het eerst ooit in België

Eerder loste comedian Russell Peters het eerste deel van zijn Deported World Tour agenda met een indrukwekkende speellijst door Australië en Nieuw-Zeeland. Daaraan wordt vandaag een Belgische datum toegevoegd, nu ook de uitverkoren Europese landen werden aangekondigd. Op 2 mei in Stadsschouwburg Antwerpen komt Peters voor de allereerste keer ooit naar België.

De show 'The Deported World Tour' bestaat uit volledig nieuw materiaal én Peters’ gekende publieksinteractie. Of hoe hij het zelf beschrijft: “I love getting to know my audience. It’s a collaboration between us. I’ve now been building the new act in clubs across the States over the past year and I’m very happy with it.”

Russell zal voor het eerst in een tijdje terug live op een podium verschijnen, na een korte pauze om een waaier aan (Netflix) series en films op te nemen: Almost Famous, The Indian Detective, The Clapper, Supercon, Public Schooled. Zijn laatste tournee bracht hem langs 26 landen met meer dan 200 optredens, goed voor meer dan 300.00 gelukkige fans. 

Oorspronkelijk van Anglo-Indiaanse afkomst en opgegroeid in Canada, wordt Peters' humor zeer hard geïnspireerd door zijn eigen culturele achtergrond en culturele, economische en raciale stereotypen in het algemeen. Daar zei hij trouwens ooit over: "I don't make the stereotypes. I just see them". Sinds 1989 doet hij aan stand-up en hij was de eerste comedian die een Netflix special kreeg op die ondertussen ook bij ons goed gekende streamingservice. Verder is hij een graag geziene gast in tal van talk- en late night-shows. 

Op 2 mei in Stadsschouwburg Antwerpen om 20:00u.
Tickets in verkoop vanaf vrijdag 9 februari om 11:00u.
Voor pers/interviewaanvragen: Tom Bertels - tom@livecomedy.be - 0475/66 55 49.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over LiveComedy.be

LiveComedy.be promoot nationale en internationale comedyvoorstellingen.

Hier vind je een overzicht van onze persberichten, maar je kan ook alle foto's in hoge resolutie downloaden.

Neem contact op met

Lange Violettestraat 293 - 9000 Gent

09 235 16 55

marketing@livecomedy.be

www.livecomedy.be