Sarah Millican komt in juni 2024 voor de derde keer naar België

Ze brengt haar nieuwe comedyshow 'Late Bloomer'

De gerenommeerde Engelse stand-up comedian Sarah Millican speelt haar nieuwste comedyvoorstelling 'Late Bloomer' op 22 juni in Stadsschouwburg Antwerpen en op 23 juni in Capitole Gent. Tickets zijn nu te koop via LiveComedy.be. ​

Sarah Millican, niet alleen bekend om haar humoristische talenten maar ook als radio- en televisiepresentatrice, deelt in haar nieuwe comedyshow 'Late Bloomer' haar persoonlijke reis van een ooit verlegen kind naar de zelfverzekerde comedian die ze vandaag is. Ondanks haar aanvankelijke verlegenheid heeft Millican haar weg gevonden naar het podium en heeft ze nu een succesvolle carrière in comedy.

Nadat haar scheiding in 2005 gefinaliseerd was, verwerkte ze deze ervaring op unieke wijze in haar eerste succesvolle comedyshow. Haar talent werd bekroond met de 'Best Newcomer' award tijdens het 'Edinburgh Festival Fringe' in 2008. In 2017 bracht ze haar eerste boek uit, getiteld 'How to Be Champion'. En in 2019 stond ze voor de eerste keer op het podium in België. Twee jaar later speelde ze met haar show 'Bobby Dazzler' in een uitverkochte Stadsschouwburg Antwerpen. En nu keert ze in juni 2024 terug naar België om haar nieuwste voorstelling 'Late Bloomer' met het Belgische publiek te delen.

Sarah Millican komt op 22 juni 2024 naar de Stadsschouwburg Antwerpen en op 23 juni 2024 naar Capitole Gent met haar nieuwe comedyshow 'Late Bloomer'. Tickets zijn nu te koop via LiveComedy.be.

 

Sarah Millican
Sarah Millican

*****

NIET VOOR PUBLICATIE, ENKEL VOOR PERS

Voor meer informatie en interviewaanvragen, contacteer Kelly Deceuninck via kelly@livecomedy.be.

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over LiveComedy.be

LiveComedy.be promoot nationale en internationale comedyvoorstellingen.

Hier vind je een overzicht van onze persberichten, maar je kan ook alle foto's in hoge resolutie downloaden.

Neem contact op met

Lange Violettestraat 293 - 9000 Gent

09 235 16 55

marketing@livecomedy.be

www.livecomedy.be