Soundos El Ahmadi komt met Comeback Kid naar België!

Na het succes in Nederland binnenkort ook in de Vlaamse zalen!

Soundos El Ahmadi komt naar België! Met haar solovoorstelling Comeback Kid zal ze naar de Vlaamse zalen trekken om er de hele keet in vuur en vlam te zetten. Dé revelatie van De Slimste Mens ter Wereld - die naar eigen zeggen geboren werd met twee opgestoken middelvingers - komt naar Vlaanderen. Ze speelt een beperkte reeks shows in Gent, Mechelen, Genk en Antwerpen. Tickets zijn vanaf nu te koop.

You love her or you hate her: Soundos El Ahmadi. Comedian. Actrice. Covergirl. Tafeldame. Roastkoningin. Luis in de pels van racisten en populisten. Dictator van haar eigen Instagram.

Vlaanderen leerde haar kennen tijdens De Slimste Mens ter Wereld waar ze geen blad voor de mond nam en zowel jury als presentator op haar authentieke, ad rem-manier een hak zette. Ze behoort er momenteel nog tot de 8 beste spelers van 2023. Maar in Nederland is Soundos al langer een fenomeen.

El Ahmadi begon met acteren toen ze vijftien was. Niet veel later kreeg ze ook interesse in stand-upcomedy en sinds 2007 behoort ze tot de comedians van Comedytrain. Van 2010 tot eind 2012 trok ze met haar eerste solotour Soundos aangenaam! door het grote Nederland. Nadien volgden nog Er is geen plan B in 2013, Geboren met ervaring in 2015, ​ veroverde ze Nederland met Niets te verliezen in 2018 en in 2021 kwam ze op de proppen met haar recente show Comeback Kid.

Het theater is haar dus niet onbekend. Maar ook op het scherm is ze niet weg te denken. Ze was te zien als comedian en presentator in programma's als Celebrity Matchmakers, Echt Waar!?, Thank You For The Music, Comedy Central Roasts, The Roast of Giel Beelen en Ruben en de Idioten. Ook was ze finaliste bij Wie is de mol en Expeditie Robinson. Dat laatste bezorgde haar een segment in Eilandpraat waar ze elke aflevering op een komische manier onder de loep nam. In 2021 speelde ze nog de hoofdrol in haar eigen project: Meskina. Daarnaast is ze ook de eerste Nederlandse vrouwelijke comedian met een eigen Netflix Special.

Met de door het publiek en de pers hooggewaardeerde voorstelling Comeback Kid komt Soundos nu eindelijk naar Vlaanderen. Raadpleeg alle speeldata op LiveComedy.be/soundos of soundos.nl.

 

*****

NIET VOOR PUBLICATIE, ENKEL VOOR PERS

Voor meer informatie en persaanvragen, contacteer Bert Bael via bert@livecomedy.be of op +32499410984.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over LiveComedy.be

LiveComedy.be promoot nationale en internationale comedyvoorstellingen.

Hier vind je een overzicht van onze persberichten, maar je kan ook alle foto's in hoge resolutie downloaden.

Neem contact op met

Lange Violettestraat 293 - 9000 Gent

09 235 16 55

marketing@livecomedy.be

www.livecomedy.be