Soundos ontvangt Platina Ticket Award uit handen van Erik Van Looy

Meer dan 50.000 tickets verkocht voor Comeback Kid in Nederland en België

Op woensdagavond 27 maart werd Soundos El Ahmadi op het podium van een uitverkochte Stadsschouwburg Antwerpen verrast met een Platina ticket award voor het verkopen van meer dan 50.000 tickets voor haar voorstelling ‘Comeback Kid’.

Soundos ontving deze award uit handen van Erik Van Looy, presentator van de Slimste Mens ter Wereld, waar Soundos vorig jaar publiekslieveling werd en vervolgens jurylid. Vlaanderen heeft Soundos massaal omarmd, getuige de duizenden tickets die in een paar minuten verkocht werden na aankondiging van haar Vlaamse tournee.

Erik Van Looy was lovend over Soundos: “Geweldig, veel dank voor wat je gepresteerd hebt in de Slimste Mens en nu ook hier en eigenlijk overal. Je bent de artiest van het jaar, en van vorig jaar!”

Soundos had één woord over voor deze mooie award: “Terecht!”

De Nederlandse branchevereniging VVTP (Vereniging voor Vrije Theater Producenten) heeft drie awards voor de theaterindustrie in het leven geroepen. Naast het Platina Ticket (voor meer dan 50.000 kaarten) zijn er ook Gouden- en Diamanten tickets voor respectievelijk 25.000 en 100.000 verkochte kaarten.

Soundos speelt haar voorstelling dit voorjaar nog in Stadsschouwburg Antwerpen (3 april), Arenberg Antwerpen (4 april), Zwaneberg Heist-op-den-Berg (6 april), De Vooruit Gent (10 april), Kursaal Oostende (17 & 18 april) en Capitole Gent (25, 26 & 27 juli). Op 14, 16 en 19 juni speelt ze een dubbel met Alex Agnew in OLT Rivierenhof. De complete speellijst van Soundos is te vinden op LiveComedy.be/soundos.

*****

ENKEL VOOR PERS, NIET VOOR PUBLICATIE:

Voor meer informatie en persaanvragen, contacteer Bert Bael via bert@livecomedy.be of +32499410984.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over LiveComedy.be

LiveComedy.be promoot nationale en internationale comedyvoorstellingen.

Hier vind je een overzicht van onze persberichten, maar je kan ook alle foto's in hoge resolutie downloaden.

Neem contact op met

Lange Violettestraat 293 - 9000 Gent

09 235 16 55

marketing@livecomedy.be

www.livecomedy.be