Stephen Lynch komt in februari naar België

Met zijn nieuwe show 'Stephen Lynch: The Time Machine Tour'

Stephen Lynch komt opnieuw naar België na zijn succesvolle passage in 2018. Dit keer staat hij op 16 februari 2023 in La Madeleine Brussel met zijn 'Stephen Lynch: The Time Machine Tour'. Het wordt een onvergetelijke avond in Brussel! Tickets gaan woensdag 9 november om 11 uur in verkoop via LiveComedy.be.

Amerikaanse stand-up muzikant Stephen Lynch gaat binnenkort op Europese tournee met zijn nieuwe show. Op 16 februari staat hij met zijn gitaar op het podium in La Madeleine Brussel en geeft hij het beste van zichzelf. Stephen Lynch beschouwt zichzelf als "een muzikant die gevangen zit in het lichaam van een comedian".

Stephen verhuisde in 1996 naar New York, met als doel om artiest te worden. Terwijl hij overdag aan het werk was, schreef hij 's avonds liedjes en trad hij op in clubs. Hij ontwikkelde al snel een trouwe fanbase en trok de aandacht van Comedy Central, die hem uitnodigde om zijn eerste televisie special in 2000 op te nemen. Het werd een van de best beoordeelde shows in die tijd, wat ongezien is voor een onbekende artiest. Zijn tweede Comedy Central-special debuteerde in januari 2008, met even hoge kijkcijfers.

In 2006 stapte Stephen Lynch voor het eerst op het Broadway-podium als hoofdrolspeler in 'The Wedding Singer'. Zijn optreden leverde hem nominaties op voor enkele van de hoogste onderscheidingen in American Theatre, waaronder de felbegeerde Tony Award voor 'Best Performance by a Leading Actor' in een musical.

Wereldwijd werden honderdduizenden exemplaren verkocht van zijn albums 'A Little Bit Special', 'Superhero', 'The Craig Machine' en '3 Balloons'. Stephen toerde met een aantal van de grootste namen in comedy, waaronder Lewis Black en wijlen Mitch Hedberg.

En nu is hij weer op tournee met een gloednieuwe show! De voorstelling bestaat ​​uit zowel nieuwe nummers als oude favorieten. Stephen Lynch komt op 16 februari 2023 naar La Madeleine Brussel. De ticketverkoop start woensdag 9 november om 11 uur via LiveComedy.be.

Stephen Lynch
Stephen Lynch

*****

NIET VOOR PUBLICATIE
Voor meer informatie en persaanvragen, contacteer Kelly Deceuninck via kelly@livecomedy.be of 0478 72 49 55.

*****

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over LiveComedy.be

LiveComedy.be promoot nationale en internationale comedyvoorstellingen.

Hier vind je een overzicht van onze persberichten, maar je kan ook alle foto's in hoge resolutie downloaden.

Neem contact op met

Lange Violettestraat 293 - 9000 Gent

09 235 16 55

marketing@livecomedy.be

www.livecomedy.be