Steve Hofstetter op 12 oktober in Zuiderpershuis Antwerpen

Met nieuwe tour 'Kill the Butterflies'

De Amerikaanse Steve Hofstetter, bekend als auteur, columnist, komiek en misschien wel de hardst-werkende man in showbusiness (na James Brown), komt op 12 oktober naar Zuiderpershuis Antwerpen. Tickets voor deze voorstelling zijn te koop vanaf 23 mei om 10 uur via LiveComedy.be.

Hofstetter, geboren en getogen in New York City, begon zijn carrière door video’s van interacties met zijn publiek op YouTube te plaatsen. De video’s hadden zoveel succes dat Fox Televison hem de serie ‘Laughs’ aanbood, die in 2014 debuteerde. Momenteel heeft hij meer dan 777.000 abonnees op zijn YouTube-kanaal en zijn video’s op Instagram, Facebook en YouTube hebben samen meer dan 1 miljard views verzameld.

Zijn reputatie als de hardst werkende man in de showbusiness is welverdiend. Naast stand-up comedy schrijft Hofstetter ook boeken en produceert hij comedy albums. Zijn boek ‘Ginger Kid’ was een top 5 keuze op Amazon, en zijn vijfde album ‘Pick Your Battles’ bereikte de nummer 1 positie op de iTunes comedy charts. Hij was ook regelmatig te zien in tv-programma’s zoals CBS ‘Late Late Show’, CNN ‘Campbell Brown’, ‘White Boyz in the Hood’, ESPN ‘Quite Frankly’, VH1 ‘The Countdown’ en vele anderen. Voor zijn liefdadigheidswerk binnen de comedy community werd Steve zelfs genomineerd voor een Nobel Peace Prize.

Hofstetter is één van de meest geboekte comedy-acts in het Amerikaanse college circuit. Hij verkocht shows uit in honderden steden. Hij brengt zijn tour ‘Kill the Butterflies’ naar België, een stand-up performance gevuld met een resem van zijn ongefilterde observaties over het leven.

Steve Hofstetter komt op 12 oktober 2024 naar Zuiderpershuis Antwerpen. Tickets voor deze show zijn te koop vanaf 23 mei om 10 uur via LiveComedy.be.

Credit: Taylor Reschka
Credit: Taylor Reschka
Credit: Taylor Reschka
Credit: Taylor Reschka
Credit: Taylor Reschka
Credit: Taylor Reschka

*****

ENKEL VOOR PERS, NIET VOOR PUBLICATIE:

Voor meer informatie en persaanvragen, contacteer Bert Bael via bert@livecomedy.be of +32499410984.

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over LiveComedy.be

LiveComedy.be promoot nationale en internationale comedyvoorstellingen.

Hier vind je een overzicht van onze persberichten, maar je kan ook alle foto's in hoge resolutie downloaden.

Neem contact op met

Lange Violettestraat 293 - 9000 Gent

09 235 16 55

marketing@livecomedy.be

www.livecomedy.be