Stormloop op tickets eindejaarsconference Kamal Kharmach

Extra voorstellingen in Antwerpen en Genk

De ticketverkoop van de eindejaarsconference Mag ik even 2022 ​ van Kamal Kharmach loopt als een trein. In minder dan twee weken zijn bijna alle tickets uitverkocht, goed voor meer dan 58 uitverkochte voorstellingen. Een huzarenstuk in barre economische tijden. Omdat de vraag naar tickets maar bleef aanhouden, werden er zelfs extra voorstellingen georganiseerd in Antwerpen en Limburg.

De ​ stijgende energieprijzen en inflatie hebben de Vlaming aan het besparen geslagen, met een sterke rem op de ticketverkoop als gevolg. Het was daarom bang afwachten naar de impact op de ticketverkoop van Kharmach zijn eindejaarsconference.

Die schrik bleek echter ongegrond, want de ticketverkoop loopt nog harder dan voorbije jaren. De hoge kijkcijfers van de vorige conferences op Eén, alsook het succes van programma’s als Andermans zaken; maken dat de ticketverkoop van Mag ik even een doorslaand succes is.

Kamal Kharmach verklaart het succes van de eindejaarsconference door te stellen dat de Vlamingen dit jaar echt om de oren zijn geslagen met slecht nieuws en dat de mensen meer dan ooit nood hebben aan ontspanning, relativering en vooral brute eerlijkheid. Allemaal ingrediënten van een geslaagde eindejaarsconference.

Met politici die geen Septemberverklaring afkrijgen, maar wel paraderen in konijnenpakken; oorlogen, ongeziene inflatiecijfers, overleden royals en overbetaalde VRT collega’s; wordt deze conference alvast de kwaadste, maar ook meest hilarische tot nu toe.

Op 14 en 18 december speelt Kamal Kharmach extra shows in Arenberg Antwerpen, op 28 januari een extra voorstelling in C-mine Genk. Ook in Hasselt, Maasmechelen, Gent, Lier, Berchem en Oostende zijn er een beperkt aantal tickets beschikbaar. Snel zijn is de boodschap, want de tickets vliegen net als CD&V in de Vlaamse Regering de deur uit! ​
De mensen die geen ticket konden bemachtigen, kunnen deze show bekijken in de eindejaarsperiode op Eén.

Tickets zijn te koop via www.kamal.be.

Website preview
Kamal Kharmach - Stand-up comedian & conferencier
Kamal Kharmach is een vaste waarde in de stand-up comedywereld. Vanaf november op tournee met zijn eindejaarsconference Mag ik even? 2022.
Kamal Kharmach

*****

NIET VOOR PUBLICATIE
Voor meer informatie en persaanvragen, contacteer Kelly via kelly@livecomedy.be of 0478 72 49 55.

*****

Campagnebeeld Mag ik even? 2022
Campagnebeeld Mag ik even? 2022
Kamal Kharmach © Ellie Van den Brande
Kamal Kharmach © Ellie Van den Brande

 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over LiveComedy.be

LiveComedy.be promoot nationale en internationale comedyvoorstellingen.

Hier vind je een overzicht van onze persberichten, maar je kan ook alle foto's in hoge resolutie downloaden.

Neem contact op met

Lange Violettestraat 293 - 9000 Gent

09 235 16 55

marketing@livecomedy.be

www.livecomedy.be