Stotterende comedian Drew Lynch voor het eerst in België

Bekend van America's Got Talent, op 24 september 2020 in Mechelen

Amerikaans stand-up comedian Drew Lynch komt naar België. Bekend omwille van zijn stotteren, vertrekt de 28-jarige op de toepasselijke 'Speech Therapy Tour'. Lynch greep de aandacht in Amerika door zijn deelname aan America's Got Talent, waar hij de Golden Buzzer kreeg van Canadees komiek Howie Mandel; Lynch eindigde uiteindelijk tweede dat seizoen. Op 24 september treedt Drew Lynch op in Stadsschouwburg Mechelen. Tickets zijn beschikbaar vanaf deze vrijdag om 10 uur via LiveComedy.be. Voor meer informatie en persaanvragen, contacteer Bert via bert@livecomedy.be of op +32499410984.

Drew Lynch werd geboren in Indianapolis, groeide op in Las Vegas, en woont nu in Los Angeles. Op zijn 20 had hij een sportongeval, tijdens het spelen van softbal. Een bal raakte hem in de keel, waardoor hij viel en zijn hoofd de grond raakte. Hij kreeg een hersenschudding en ging slapen met die hersenschudding; hierdoor kreeg hij zijn stotterprobleem.

Met de steun van vrienden maakte hij de stap richting stand-up comedy. In het tiende seizoen van America's Got Talent (2015), blies Drew publiek en jury omver met zijn hilarische optreden. Hij kreeg de Golden Buzzer. Drew bracht de boodschap dat van alle negatieve zaken iets positief gemaakt kan worden. Hij werd tweede in de finale.

Sinds zijn zilveren medaille in AGT vier jaar geleden, verscheen Drew Lynch onder andere bij talkshow CONAN. Lynch heeft een YouTube-kanaal met meer dan 2 miljoen volgers en ruim 140 miljoen kijkers. Naast clips van zijn optredens, deelt hij ook video's waarin hij praat tegen zijn kijkers (Dog Vlogs) en een animatiereeks waarin hij als alter ego Andy praat tegen zijn therapiehond Stella.

Volgend jaar treedt Drew Lynch voor het eerst op in België. Hij brengt zijn 'Speech Therapy Tour' naar Stadsschouwburg Mechelen op 24 september. Tickets zijn beschikbaar via LiveComedy.be vanaf vrijdag 20 december om 10 uur.

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over LiveComedy.be

LiveComedy.be promoot nationale en internationale comedyvoorstellingen.

Hier vind je een overzicht van onze persberichten, maar je kan ook alle foto's in hoge resolutie downloaden.

Neem contact op met

Lange Violettestraat 293 - 9000 Gent

09 235 16 55

marketing@livecomedy.be

www.livecomedy.be