Sven de Leijer kondigt nieuwe stand-up zaalshow Liefde voor Publiek aan

Tweede zaalshow bijna 5 jaar na vorige tour Content

Sven de Leijer komt met een nieuwe stand-up show naar theaterzalen overal in Vlaanderen. De tweede voorstelling van Sven zal Liefde voor Publiek heten. Die komt er na zijn uiterst succesvolle eerste tour met Content die in 2018 en 2019 speelde voor 50 uitverkochte zalen. Vanaf februari 2024 speelt de nieuwe tour op ruim 30 plaatsen verspreid over Vlaanderen. Aan de tour is ook een oproep gekoppeld voor fans om een foto van zichzelf in te sturen die dan mee in de affiche verwerkt zal worden. Alle informatie en speeldata zijn beschikbaar op svendeleijer.be.

Van Vlaanderens beroemdste publieksopwarmer naar één van de meest geliefde tv-presentatoren, Sven de Leijer heeft een stevig parcours afgelegd; maar zijn drang om dicht bij zijn publiek te staan is nooit verdwenen. Na een paar jaar weg van de toneelplanken kreeg Sven goesting om opnieuw de theaters in te trekken. Met deze keer de focus onbeschaamd populistisch op het publiek, de enige constante in zijn leven. Na een paar bewogen jaren nodigt Sven zijn publiek opnieuw uit voor een groepsreis naar de Vlaamse schouwburgen, waar hij zijn liefde voor hen zal verklaren. Wordt dat af en toe een tikje gênant? Misschien. Wordt het vooral heel plezant? Zeker.

De affiche voor de nieuwe show is echter nog niet af. Meer zelfs, er is nog niet eens een foto om te gebruiken. Daarom lanceert Sven een oproep: fans kunnen hun eigen foto insturen voor de affiche. Die verzameling van foto's zal dan gebruikt worden om een portret van Sven mee te vormen, als een soort mozaïek. Alle foto's samen drukken zo ook zijn liefde voor zijn publiek uit, want Sven wil zijn publiek helemaal centraal zetten. Wie een foto wil insturen kan dat via svendeleijer.be.

De volledige speellijst van Liefde voor Publiek is te vinden op LiveComedy.be/svendeleijer en svendeleijer.be.

Copyright : VRT
Copyright : VRT

*****

NIET VOOR PUBLICATIE, ENKEL VOOR PERS

Voor meer informatie en interviewaanvragen, contacteer Bert Bael via bert@livecomedy.be of op +32499410984.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over LiveComedy.be

LiveComedy.be promoot nationale en internationale comedyvoorstellingen.

Hier vind je een overzicht van onze persberichten, maar je kan ook alle foto's in hoge resolutie downloaden.

Neem contact op met

Lange Violettestraat 293 - 9000 Gent

09 235 16 55

marketing@livecomedy.be

www.livecomedy.be