Taylor Tomlinson voor de eerste keer in België

De comedian bekend van Netflix brengt 'The Have It All Tour' naar Europa

Amerikaanse stand-upcomedian Taylor Tomlinson komt voor de eerste keer naar België. Ze brengt haar nieuwe The Have It All Tour op vrijdag 14 april 2023 naar La Madeleine Brussel. De ticketverkoop start vrijdag 14 oktober om 10 uur via LiveComedy.be.

Na het succes van haar Netflix-specials Quarter-Life Crisis en Look At You is Taylor Tomlinson klaar om te toeren met haar nieuwste The Have It All Tour. Ze wil niets liever dan haar introspectieve verhalen en observaties tijdens de COVID-19 quarantaine te delen met de wereld. "Ik denk gewoon niet dat er iets beters is dan een ruimte vol mensen te laten lachen om iets wat je zegt. Het enige wat ik echt wil doen, is heel goed zijn in stand-upcomedy – en er steeds beter in worden”, zegt Tomlinson. "Zeggen dat dat alles is wat ik wil voelt gek, omdat het eigenlijk veel is om te willen."

Taylor Tomlinson is eind de twintig, maar ze heeft haar vak al meer dan tien jaar geperfectioneerd. Ze begon op 16-jarige leeftijd met stand-upcomedy nadat ze een les volgde met haar vader en ze is nooit gestopt. Kerken, scholen en inzamelacties waren haar eerste podia. Toen Taylor 18 werd, speelde ze in zowat elke mogelijke club in San Diego.

Taylor bracht een groot deel van 2019 door met het spelen in stand-upclubs in Amerika tijdens haar eigen headliner-tour. En in 2020, ondanks de COVID-19 pandemie, bleef haar fanbase groeien dankzij The Codependent Tour. Dit was haar eerste co-headliner tournee met collega komiek Whitney Cummings.

Ze debuteerde in 2020 op Netflix met haar special Quarter-Life Crisis. De special kreeg unaniem lovende kritieken. Newsweek noemde haar "onmiskenbaar hilarisch" en "wijs voor haar leeftijd". De Washington Post noemde haar "het beste wat je kan kijken tijdens de quarantaine."

Optredens op The Tonight Show Starring Jimmy Fallon, CONAN, Comedy Central's Adam Devine's House Party en Netflix’ The Comedy Lineup hebben Taylor geliefd gemaakt bij het Amerikaanse publiek. Variety Magazine heeft haar genoemd als één van de top 10 comedians om te zien op het beroemde Just For Laughs festival.

In 2022 verscheen haar nieuwe special Look At You op Netflix. The New York Times was van mening dat Taylor Tomlinson "strakke grappen schrijft, met zorgvuldig uitgekiende act-outs en een meedogenloze honger naar de lach" in haar tweede special. New York Magazine voegt daaraan toe: "Kijken naar Tomlinson geeft je hetzelfde goed gevoel als een Taylor Swift concert of een Broadway show die al jaren speelt. Dit is een professional. Deze special is tot in de details afgewerkt," en de Los Angeles Times observeert: "Zelfs als ze het over moeilijke onderwerpen heeft, blijft ze overal de humor in vinden… haar humor en haarscherpe delivery tonen zowel een scherpzinnige schrijver als een getalenteerd acteur."

De Amerikaanse comedian is klaar om op tournee te gaan met haar nieuw materiaal op The Have It All Tour. Op vrijdag 14 april 2023 stopt ze voor de eerste keer in België in La Madeleine Brussel.

De ticketverkoop start vrijdag 14 oktober om 10u via www.livecomedy.be.

Taylor Tomlinson
Taylor Tomlinson

*****

ENKEL VOOR PERS, NIET VOOR PUBLICATIE:

Voor meer informatie en interviewaanvragen, contacteer Bert Bael via bert@livecomedy.be of +32499410984.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over LiveComedy.be

LiveComedy.be promoot nationale en internationale comedyvoorstellingen.

Hier vind je een overzicht van onze persberichten, maar je kan ook alle foto's in hoge resolutie downloaden.

Neem contact op met

Lange Violettestraat 293 - 9000 Gent

09 235 16 55

marketing@livecomedy.be

www.livecomedy.be