The Umbilical Brothers komen naar België

Ze spelen op 5 mei 2024 in Arenberg Antwerpen

The Umbilical Brothers zijn een internationaal comedyfenomeen die op 5 mei 2024 naar Arenberg Antwerpen komen met hun gerenommeerde show 'Speedmouse'. Het Australische duo verrast iedereen met hun unieke combinatie van indrukwekkende geluidseffecten, humor en een vleugje theater. Tickets zijn te koop via LiveComedy.be.

David Collins en Shane Dundas zijn wereldwijd bekend in de comedyscène als The Umbilical Brothers. Op hun palmares prijken enkele indrukwekkende prijzen, waaronder enkele BAFTA's, een Emmy Award, de Critic's Choice op het Edinburgh Fringe Festival en de Helpmann Award voor 'Beste Comedy Performers'. Na optredens over de hele wereld brengen ze nu een exclusieve theatertour ter ere van het 15-jarig jubileum van een van hun meest geliefde shows, 'Speedmouse'.

'Speedmouse' is een spectaculaire voorstelling die gebruik maakt van slow-motion technieken, indrukwekkende geluidseffecten en vooral veel hilariteit. Uitgerust met enkel een microfoon en een stel unieke vaardigheden, realiseren deze twee performers bijna het onmogelijke. De voorstelling heeft talrijke vijfsterrenrecensies ontvangen en werd bekroond met meerdere prestigieuze prijzen, waaronder die voor 'Beste Toneelproductie' en 'Beste Internationale Show'.

The Umbilical Brothers komen op 5 mei 2024 naar Arenberg Antwerpen met 'Speedmouse'. Tickets zijn te koop via LiveComedy.be.

*****

PERSINFO, NIET VOOR PUBLICATIE
Voor meer informatie en interviews, contacteer Kelly via kelly@livecomedy.be.

*****

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over LiveComedy.be

LiveComedy.be promoot nationale en internationale comedyvoorstellingen.

Hier vind je een overzicht van onze persberichten, maar je kan ook alle foto's in hoge resolutie downloaden.

Neem contact op met

Lange Violettestraat 293 - 9000 Gent

09 235 16 55

marketing@livecomedy.be

www.livecomedy.be