Theo Maassen komt naar België

In maart 2023 te zien in Antwerpen en Gent

De Nederlandse cabaretier en acteur Theo Maassen gaat binnenkort op tournee met zijn nieuwe voorstelling Onbekend Terrein. In maart 2023 staat hij op het podium in Antwerpen en Gent. De ticketverkoop is gestart.

Onbekend Terrein is de elfde zaalshow van Theo Maassen. In 2020 was de theatermaker voor het laatst in ons land toen hij op tournee was met zijn uitverkochte voorstelling Situatie gewijzigd. Zijn nieuwste voorstelling is een onemanshow waarbij Theo Maassen een stap zet op onbekend terrein. Want elke stap die we zetten is eigenlijk een stap die nog nooit is gezet. Elk moment is een nieuw moment. Onbekend Terrein is opnieuw een ijzersterke voorstelling van de Nederlandse cabaretier.

Theo Maassen won in zijn carrière al veel prestigieuze prijzen. In 1990 won hij het Rotterdams cabaretfestival Camaretten en voor zijn showTegen beter weten in ontving hij de Poelifinario, de Prins Bernhard Cultuurfonds Theaterprijs en de Prijs van de Kritiek. In 1994 ging zijn eerste avondvullende voorstelling Bepaalde dingen in première. Naast theatermaker is Maassen ook acteur. Hij speelde mee in verschillende films en televisieseries en nam in 2013 de oudejaarsconference voor zijn rekening. In 2018 maakte Theo Maassen zijn debuut als filmregisseur met de film Billy. Binnenkort op tournee met Onbekend Terrein.

Onbekend Terrein
Natuurlijk hebben we allerlei dingen bedacht die ons houvast bieden in dit wankele bestaan. Continu proberen we de zaak in kaart te brengen, te duiden, te berekenen, te benoemen. Soms geeft dat ons de illusie van helderheid maar in wezen tasten we in het duister. Ondanks alle wetten, afspraken, protocollen, reglementen, richtlijnen, verordeningen, bepalingen, geschreven- en ongeschreven regels. Want hoe iedereen zich ook uitslooft, wat voor plannen we ook smeden, waartoe we ons ook laten verleiden, elk moment is een nieuw moment. Elke stap die we zetten is een stap die nog nooit is gezet. Een stap op onbekend terrein. Theo Maassen gaat in deze one man show terrein betreden waar hij nog nooit geweest is.
Kom kijken, je gaat wat meemaken...

Nu zaterdag 17 september is zijn vorige zaalshow Situatie gewijzigd te zien op Canvas.

Tickets en info voor Onbekend Terrein via www.livecomedy.be.

  • Arenberg Antwerpen | 22, 23 en 24 maart 2023
  • Capitole Gent | 25 maart 2023

*****

NIET VOOR PUBLICATIE
Voor meer informatie en persaanvragen, contacteer Kelly via kelly@livecomedy.be.

*****

Theo Maassen © Tim Knol
Theo Maassen © Tim Knol

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over LiveComedy.be

LiveComedy.be promoot nationale en internationale comedyvoorstellingen.

Hier vind je een overzicht van onze persberichten, maar je kan ook alle foto's in hoge resolutie downloaden.

Neem contact op met

Lange Violettestraat 293 - 9000 Gent

09 235 16 55

marketing@livecomedy.be

www.livecomedy.be