Ticketverkoop Kamal Kharmach groot succes | Versie Kelly

Ticketverkoop Kamal Kharmach groot succes | Versie Kelly

Extra voorstellingen in Antwerpen en Genk

De ticketverkoop van de eindejaarsconference Mag ik even 2022 van Kamal Kharmach loopt als een trein. In minder dan twee weken tijd zijn de meeste voorstellingen uitverkocht of zitten de zalen aan de laatste tickets. Maar liefst 58 van de 73 voorstellingen zijn al uitverkocht! Wegens dit overdonderend succes kondigen we extra voorstellingen aan in Antwerpen en Genk. Op 14 en 18 december speelt Kamal Kharmach twee extra shows in Arenberg Antwerpen en op 28 januari speelt hij een extra voorstelling in C-mine Genk. Snel zijn is dus de boodschap, want de tickets vliegen de deur uit!

Wegens het huidige klimaat van stijgende energieprijzen en inflatie was het even bang afwachten naar de verkoopcijfers. Maar bij Kamal Kharmach gaat de ticketverkoop nog harder dan voorbije jaren. Mensen zijn meer dan ooit bezig met de thema's van de conferentie. Inflatie, energiecrisis, politieke chaos… alles komt aan bod en we merken dat de bevolking hier nood aan heeft. Kamal Kharmach belooft dan ook om inhoudelijker nog scherper te zijn en om de politici nog harder aan te pakken.

Het is aangeraden om zo snel mogelijk tickets te bestellen. Er zijn enkel nog maar tickets beschikbaar voor Antwerpen, Hasselt, Maasmechelen, Gent, Vilvoorde, Lier, Merksem, Berchem, Genk, Oostende, Lebbeke en Sint-Truiden. Tickets zijn te koop via www.kamal.be.

Kamal Kharmach - Stand-up comedian & conferencier
Kamal Kharmach is een vaste waarde in de stand-up comedywereld. Vanaf november op tournee met zijn eindejaarsconference Mag ik even? 2022.
Kamal Kharmach

*****

NIET VOOR PUBLICATIE
​Voor meer informatie en persaanvragen, contacteer Kelly via [email protected] of 0478 72 49 55.

*****

Campagnebeeld Mag ik even? 2022
Campagnebeeld Mag ik even? 2022
Kamal Kharmach © Ellie Van den Brande
Kamal Kharmach © Ellie Van den Brande

 

 

 

Over LiveComedy.be

LiveComedy.be promoot nationale en internationale comedyvoorstellingen.

Hier vind je een overzicht van onze persberichten, maar je kan ook alle foto's in hoge resolutie downloaden.

LiveComedy.be
Lange Violettestraat 293 - 9000 Gent