Tom Segura komt voor de eerste keer naar België

Netflix comedian in Antwerpen op 29 oktober met Take It Down tour

Tom Segura komt met zijn Take It Down tour naar Europa en hij voegt een Belgische stop toe aan zijn tournee. Hij zal voor de eerste keer ooit in Antwerpen optreden. Wie de comedian met maar liefst drie Netflix specials live aan het werk wil zien, moet op 29 oktober naar Antwerpen. De ticketverkoop start op vrijdag 12 april. Voor meer info, persaanvragen en interviews, contacteer Bert via bert@livecomedy.be of +32499410984.

Acteur, comedian en schrijver Tom Segura is pijlsnel gegroeid tot één van de meest gevraagde en geroemde talenten in Hollywood. Hij werd vooral bekend dankzij zijn drie Netflix specials, Disgraceful (2018), Mostly Stories (2016), en Completely Normal (2014). Paste Magazine, een maandblad over muziek en entertainment, beschreef hem als “iemand met een natuurlijke en vlotte vertelstijl, die zijn verhalen verheft boven de gemiddelde anekdote en ze meteen op een hilarisch niveau brengt.” Bovendien was zijn succesvolle podcast Your Mom’s House, die hij co-host met zijn vrouw, comedienne Christina Pazsitzky, een finalist voor Beste Comedy Podcast op de Stitcher Awards en werd besproken door VICE.

Segura verscheen in televisieprogramma’s als The Late Show with Stephen Colbert, Conan, Workaholics, Happy Endings, The Late Late Show, Comedy Central Presents: Tom Segura, Mash Up, en How To Be A Grown Up. Hij is ook te zien in de film Instant Family samen met Mark Wahlberg en Rose Byrne.

Segura is één van de toppers van de stand-up comedy. Op comedy festivals overal ter wereld treedt hij op, waaronder Just For Laughs in Montreal, en de comedy festivals van Melbourne, Las Vegas, South Beach en Hong Kong.

Ook op sociale media krijgt Segura steeds meer followers (@seguratom op Instagram) en verschijnt ook regelmatig op radioshows zoals de Bennington Show en enkele van de meest gedownloade podcasts ter wereld, onder andere The Joe Rogan Experience en WTF With Marc Maron. Zijn vier uur durende stand-upalbum Mostly Stories stond wekenlang bovenaan de comedylijst van iTunes en Billboard. Zijn eerste twee muziekalbums Thrilled en White Girls with Cornrows kwamen binnen op 1 en worden nog steeds veel gespeeld op satellietradio en muziekstreamingplatformen. Als hij niet op een podium staat of zijn podcast opneemt, kijkt hij naar College Football of wacht hij tot College Football terugkomt.

Segura groeide op in Cincinnati, Ohio en leeft nu in Los Angeles.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over LiveComedy.be

LiveComedy.be promoot nationale en internationale comedyvoorstellingen.

Hier vind je een overzicht van onze persberichten, maar je kan ook alle foto's in hoge resolutie downloaden.

Neem contact op met

Lange Violettestraat 293 - 9000 Gent

09 235 16 55

marketing@livecomedy.be

www.livecomedy.be