Trevor Noah komt naar België

Trevor Noah komt naar België

Op 31 mei 2016 in Stadsschouwburg Antwerpen

Comedian Trevor Noah komt voor het eerst naar België! Noah is het meest gekend als host van het Emmy en Peabody Award winnende tv-programma The Daily Show, bij ons uitgezonden op Comedy Central, als opvolger van de legendarische Jon Stewart. Maar zijn roots liggen eigenlijk bij stand-up comedy.

Hij maakte zijn eerste eenmansshow in 2009. Zijn tweede show The Racist was volledig uitverkocht op het 2012 Edinburgh Fringe Festival en werd zelfs de meest besproken act van het festival dat jaar. Vorig jaar keerde hij terug naar het Edinburgh Fringe Festival met een nieuwe uitverkochte show: Lost in Translation. In mei bezoekt hij ook België met zijn zaalshow.

Trevors verovering van de entertainmentwereld is niet minder dan meteorisch te noemen, waarbij zowel TV, radio als zijn eerste liefde, stand-up comedy, voor de bijl gingen. Zijn scherpe humor, intelligente commentaren, onmiskenbare charme en de klinische manier waarop hij het brengt, maken van hem een extreem populaire performer met zonder twijfel het potentieel van een absolute wereldtopper.

Trevor begon zijn carrière in zijn geboorteland Zuid-Afrika. Daar was hij presentator van heel wat TV shows, waaronder het South African Comedy Festival en twee seizoenen van zijn eigen late night praatprogramma Tonight With Trevor Noah. In 2012 maakte hij zijn Amerikaans TV debuut op The Tonight Show with Jay Leno en hij verscheen ook in de Late Show with David Letterman. Hij was de allereerste Zuid-Afrikaanse comedian die in deze shows te gast was. Sinds eind 2014 werkte hij als vast gezicht bij The Daily Show, waar hij in 2015 het roer overnam van Jon Stewart en plots wereldberoemd was!

"Slick, intelligent, blissfully funny... This is insightful, warm, class comedy"
- Time Out

"Noah is an immensely likeable performer - warm, upbeat, with an inquiring, irreverent approach to other people's prejudices"
- Observer

Trevor Noah
Dinsdag 31 mei 2016 om 20u00 - Stadsschouwburg Antwerpen  
Tickets vanaf 40 EUR (incl. reservatiefee) via www.livecomedy.be

Over LiveComedy.be

LiveComedy.be promoot nationale en internationale comedyvoorstellingen.

Hier vind je een overzicht van onze persberichten, maar je kan ook alle foto's in hoge resolutie downloaden.

LiveComedy.be
Lange Violettestraat 293 - 9000 Gent