Trevor Noah kondigt show in België aan op 5 april 2020

'Loud & Clear' tour houdt halt in Vorst Nationaal

Bekroond comedian Trevor Noah keert terug naar België met zijn gloednieuwe show 'Loud & Clear'. De meest succesvolle comedian in Afrika, en host van The Daily Show, die met een Emmy award aan de haal ging, verkocht zalen uit op vijf continenten en schreef, producete en speelde in acht comedy specials. Trevor Noah staat op de planken van Vorst Nationaal op 5 april. Tickets zijn te koop vanaf vrijdag 8 november om 10 uur via LiveComedy.be. Voor meer info en persaanvragen, contacteer Bert via bert@livecomedy.be of op +32499410984.

Trevor Noah is één van de meest succesvolle comedians in Afrika en één van de hardstwerkende comedians in het algemeen. Wanneer hij niet bezig is met de opnames van The Daily Show, reist hij de wereld rond om zijn nieuwe stand-up show 'Loud & Clear' in arena's te brengen. De gevierde comedian staat wereldwijd bekend om zijn goede inzichten en authentieke kijk op politiek en actualiteit. Trevor schreef, producete en speelde in 8 comedy specials, met als meest recente wapenfeit "Son of Patricia" op Netflix. Hij wist al Stadsschouwburg Antwerpen (2016) en Lotto Arena (2018) uit te verkopen, en zal nu Vorst Nationaal vullen op 5 april 2020.

Vorig jaar won The Daily Show een GLAAD award voor Outstanding Talk Episode, en ontving het nominaties voor een Writers Guild Award (Comedy/Variety Series) en twee NAACP Image Wards, voor Outstanding Talk Series en Outstand Host in a Talk or News/Information Show. Noah won ook Best Host op de MTV Movie & TV Awards 2017, en de Creative Arts Emmy Award 2017 voor Outstanding Short Form Variety Series voor zijn rol als host van The Daily Show - Between The Scenes.

Geboren in Zuid-Afrika als zoon van een zwarte Zuid-Afrikaanse moeder en een blanke Europese vader, heeft Noah verschillende televisieshows gehost, waaronder de Zuid-Afrikaanse muziek-, televisie- en filmprijzen. In april 2018 richtte Noah de Trevor Noah Foundation op, een ontwikkelingsorganisatie voor jongeren die ervoor moet zorgen dat jongeren klaar zijn voor het hoger onderwijs en de arbeidsmarkt. Noah droomt van een Zuid-Afrika dat vooruitgang boekt omdat elke generatie bouwt en groeit op de vorige. Via een partnerschap met Microsoft, kan de stichting scholen voorzien van technologie als een manier om de leerervaring te verrijken, en de digitale geletterheid te verhogen buiten de klas.

Tickets voor Trevor Noah's 'Loud & Clear' tour in Brussel zijn te koop vanaf 8 november om 10 uur, via LiveComedy.be.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over LiveComedy.be

LiveComedy.be promoot nationale en internationale comedyvoorstellingen.

Hier vind je een overzicht van onze persberichten, maar je kan ook alle foto's in hoge resolutie downloaden.

Neem contact op met

Lange Violettestraat 293 - 9000 Gent

09 235 16 55

marketing@livecomedy.be

www.livecomedy.be