Trevor Noah opnieuw in België

Trevor Noah opnieuw in België

op vrijdag 28 september in Lotto Arena Antwerpen

Trevor Noah is ongetwijfeld één van de meest succesvolle comedians uit Afrika en ver daarbuiten. Het prijsbeest (Emmy, PeaBody, MTW Movie & MTV Awards) en huidig boegbeeld van ‘The Daily Show’ begon zijn carrière als host met ‘Tonight with Trevor Noah’ en later als medewerker bij het vorige ‘Daily’ tijdperk onder Jon Stewart (2014). Amper een maand later werd hij Stewarts opvolger en sindsdien zet hij de standaard voor talkshows over de hele wereld erg hoog. En er is goed nieuws voor fans van het satirische nieuwsanker: Trevor Noah tourt binnenkort opnieuw met een live stand-up show de hele wereld rond. Vandaag kondigt hij daarbij ook een Belgisch luik aan. Op 28 september brengt hij ons land een bezoek in Lotto Arena Antwerpen. Ticketverkoop start woensdag 14 maart om 9:00u.

Trevor Noah verdiende trouwens zijn sporen oorspronkelijk in de stand-up wereld. Hij mocht al shows maken voor zowat elk groot comedykanaal, waaronder o.a. Comedy Central in 2016 (Lost in Translation) en Netflix in 2017 (Afraid of the Dark). Zijn opmerkelijke parcours als comedian in het Zuid-Afrika na apartheid kreeg de hoofdrol in de met prijzen bekroonde documentaire ‘You Laugh But it’s True’ door David Paul Meyer. Noah zelf werd al twee keer genomineerd voor ‘Personality of the Year’ tijdens de MTV Africa Music Awards en in 2015 mocht hij die trofee mee naar huis nemen. Al die successen vertaalden zich enkele jaren geleden al in een uitverkochte liveshow verspreid over 5 continenten. Waaraan hij nu graag een vervolg breidt!

Geboren in Zuid-Afrika als zoon van een zwarte Zuid-Afrikaanse moeder en blanke Europese vader, kan Noah persoonlijke verhalen brengen over opgroeien in Zuid-Afrika tijdens de laatste stuiptrekkingen van apartheid. Zijn relaas over die woelige dagen bundelde hij in zijn eerste boek ‘Born a Crime: Stories from a South African Childhood’. Een instant bestseller bij de New York Times en algemeen werkelijk overladen met positieve reacties en literaire prijzen. Eerder dit jaar werd de verfilming bevestigd, met Oscarwinnares Lupita Nyong’o die de rol van Noah’s moeder zal vertolken.

Ticketverkoop start op woensdag 14 maart om 9:00u.
Prijzen:
van €79,00 (voor een gelimiteerd aantal golden seats), €49,00 of €33,00 (incl. alle fees)
Voor persaanvragen of interviews: contacteer Azra via [email protected] of 0476/420 121

Over LiveComedy.be

LiveComedy.be promoot nationale en internationale comedyvoorstellingen.

Hier vind je een overzicht van onze persberichten, maar je kan ook alle foto's in hoge resolutie downloaden.

LiveComedy.be
Lange Violettestraat 293 - 9000 Gent