Vlaamse comedians palmen NTG in!

Binnenkort palmen enkele Vlaamse comedians NTGent in! Henk Rijckaert, Gili en Begijn Le Bleu staan er op 11, 12 en 15 maart op het podium. Ze zijn alle drie beschikbaar voor interviews, dus twijfel niet om ons te contacteren. Hieronder een kort overzicht:

Henk Rijckaert – De Fun, De Hits – DVD-opname
Henk Rijckaert verrast in zijn show 'De Fun, De Hits' met naast zijn gekende humor ook gitaar en zang, én liedjes met heerlijke teksten die zich ergens tussen Urbanus en Hugo Matthysen situeren. Als dat geen hit is! Tijdens de show in NTG wordt de DVD opgenomen, dus het perfecte moment om je lach te laten vereeuwigen.
Vrijdag 11 maart 2016 om 20u00
Tickets: €20,50 via www.livecomedy.be

Gili – CTRL – DVD-opname
De Vlaamse mentalist Gili presenteert zijn publiek in CTRL een avond vol manipulatie, suggestie en zelfs hypnose. Tijdens de show in NTGent wordt de DVD van zijn show opgenomen. Gili zal dus alles uit de kast halen om deze voorstelling nog spectaculairder te maken als anders. Dé uitgelezen kans dus voor de fans van het eerste uur om nog eens te genieten van deze intrigerende voorstelling, waarbij je als toeschouwer tegelijkertijd wordt bespeeld én geamuseerd.
Zaterdag 12 maart 2016 om 20u00
Tickets: €19,50 via www.livecomedy.be

Begijn Le Bleu – Met mij gaat alles goed
Begijn Le Bleu verwierf internationale faam in eigen land als 'Foute Vriend'. Ondertussen nam hij afscheid van zijn vrienden om het podium opnieuw onveilig te maken. 'Met mij gaat alles goed' is gevuld met geweldige grappen, herkenbare sketches, hilarische stemmetjes en natuurlijk Begijns unieke mimiek. De show ging op 28 januari in première en is voor het eerst in Gent te zien.
Dinsdag 15 maart 2016 om 20u00
Tickets: €19,50

Voor volledige persteksten of interviews, contacteer ons via ann@livecomedy.be of 0478-08 08 61.

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over LiveComedy.be

LiveComedy.be promoot nationale en internationale comedyvoorstellingen.

Hier vind je een overzicht van onze persberichten, maar je kan ook alle foto's in hoge resolutie downloaden.

Neem contact op met

Lange Violettestraat 293 - 9000 Gent

09 235 16 55

marketing@livecomedy.be

www.livecomedy.be