Vlaamse mentalist Gili neemt DVD op in NTGent

'CTRL' op zaterdag 12 maart 2016

De Vlaamse mentalist Gili presenteert zijn publiek in CTRL een avond vol manipulatie, suggestie en zelfs hypnose. Maar deze keer experimenteert Gili voor het eerst met het idee om zelf alle controle volledig los te laten. De toeschouwers bepalen alles en mogen de volledige controle overnemen. Of lijkt dat alleen maar zo? 

Deze meer dan avondvullende voorstelling staat bol van mentalisme van de bovenste plank, waar de humor sluiks doorheen laveert. Hij gebruikt zijn vijf zintuigen zo goed dat hij over een zesde zintuig lijkt te beschikken. De trucs die hij met de toeschouwers uithaalt, doen met verstomming slaan. En natuurlijk licht hij ook een tip van de sluier en maakt hij zo vermeende paragnosten en helderzienden vriendelijk een beetje belachelijk.

Tijdens de show in NTGent, op zaterdag 12 maart, zal de DVD van zijn show worden opgenomen. Gili zal dus alles uit de kast halen om deze voorstelling nog spectaculairder te maken als anders. Dé uitgelezen kans dus voor de fans van het eerste uur om nog eens te genieten van deze intrigerende voorstelling, waarbij je als toeschouwer tegelijkertijd wordt bespeeld én geamuseerd.

De Redactie: "Is hij een entertainer? Absoluut. Een publieksmenner die minzaam de zaal inpakt. Die anderhalf uur lang spektakel biedt, zijn eigen circus opzet en invult, zijn typische pirouettes draait."

Gili - CTRL - zaterdag 12 maart 2016 om 20u00 in NTGent 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over LiveComedy.be

LiveComedy.be promoot nationale en internationale comedyvoorstellingen.

Hier vind je een overzicht van onze persberichten, maar je kan ook alle foto's in hoge resolutie downloaden.

Neem contact op met

Lange Violettestraat 293 - 9000 Gent

09 235 16 55

marketing@livecomedy.be

www.livecomedy.be