Volgend theaterseizoen brengt alvast 2 Nederlandse kleppers van formaat naar Vlaanderen

Brigitte Kaandorp en Theo Maassen in februari 2020

Het huidige theaterjaar is nog niet eens voorbij en wij hebben toch al heel fijn nieuws voor het volgende. Zowel Brigitte Kaandorp als Theo Maassen komen namelijk naar Vlaanderen met hun nieuwe voorstellingen. Hup, Holland, hup! ​ Hieronder vind je alle praktische informatie. Voor perscontacten/aanvragen, kan je contact opnemen met Azra: azra@livecomedy of 0476/420 121.

Brigitte Kaandorp met nieuwe cabaretvoorstelling "Eh..."

Voorstellingen over heel Vlaanderen, tickets in verkoop vanaf vrijdag 29/03 om 10:00u
O.a. in Antwerpen, Gent, Brussel, Hasselt, Kortrijk, ...

Wij mochten de Nederlandse "Zangeres en Cabaretière des Vaderlands" al een aantal keer uitnodigen op Belgisch grondgebied en telkens waren haar voorstellingen hier een gigantisch succes (en razendsnel hopeloos uitverkocht). Deze keer komt ze onze richting uit met haar nieuwe cabaretvoorstelling "Eh..." die ook in Nederland volgend seizoen van start gaat.

De cabaretdiva is ouder en wijzer. De allerwildste frisheid van limoenen is er af, de eieren zijn op en de kinderen zijn het huis uit. Ze lust het leven rauw, met al zijn onverwachte plotwendingen en abrupte zijwegen. Beter dan ooit tevoren weet zij op glansrijke wijze haar reet te redden. Na allerlei projecten en losse klusjes is de geliefde cabaretière weer terug in het theater. Bewapend met haar onverwoestbare humor, haar ontspannen relativeringsvermogen en haar loepzuivere zangstem neemt zij de laatste ontwikkelingen met u door. Kaandorp komt eraan!

Tickets beschikbaar vanaf nu vrijdag 29/03 om 10:00u, tenzij anders vermeld.
Volledige speellijst:

Theo Maassen met nieuwe stand-upshow "Situatie Gewijzigd"

Voorstellingen in Antwerpen en Gent in februari 2020, tickets per direct beschikbaar.

Theo Maassen belooft dan weer een rasechte stand-up voorstelling tot hier te brengen. Het is ondertussen al zijn tiende avondvullende show en menig jaar geleden dat hij nog eens tot zo ver onder de Moerdijk afzakte met zo'n solo. Momenteel tourt hij met "Situatie gewijzigd" doorheen Nederland en we vermoeden dat hij ook bij ons snel de bordjes met 'Uitverkocht' zal kunnen bovenhalen...

Theo Maassen is een witte, heteroseksuele man van middelbare leeftijd. Dus moet hij sowieso zijn bek houden. Nu zijn andere mensen aan de beurt. Maar bloed kruipt waar het niet gaan kan. Theo vindt er nou eenmaal het zijne van. Dus doet hij wat hij niet laten kan: hij beklimt het podium en laat zijn gedachten de vrije loop. Maar is dat wel zo’n goed idee in deze tijd? Is dat niet vragen om moeilijkheden? In zijn 10de solovoorstelling doet Maassen nog eenmaal zijn kant van het verhaal uit de doeken. Een ongemakkelijke maar hilarische monoloog over de opkomst en ondergang van de witte man. Situatie gewijzigd is een spijtbetuiging, een pleidooi, een ode, een donderspeech, een klaagzang, een smeekbede, een schreeuw om aandacht, maar op de keper beschouwd toch vooral een laatste stuiptrekking...

Tickets per direct beschikbaar via www.livecomedy.be
Volledige speellijst:

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over LiveComedy.be

LiveComedy.be promoot nationale en internationale comedyvoorstellingen.

Hier vind je een overzicht van onze persberichten, maar je kan ook alle foto's in hoge resolutie downloaden.

Neem contact op met

Lange Violettestraat 293 - 9000 Gent

09 235 16 55

marketing@livecomedy.be

www.livecomedy.be