Voor de derde keer in België: stand-up comedian Jim Jefferies

met gloednieuwe show 'The Night Talker Tour'

De Australische stand-up comedian Jim Jefferies stopt tijdens zijn nieuwe wereldtournee met ‘The Night Walker Tour’ opnieuw in België. Deze keer op 4 december 2019 in Lotto-Arena Antwerpen. Voor meer info/persaanvragen, contacteer: Bert Bael via 0499/41 09 84 of bert@livecomedy.be

Jim Jefferies is ongetwijfeld een van de meest populaire en gerespecteerde comedians van zijn generatie. Zijn grove moppen over bijvoorbeeld Trumps beleid en andere internationale politiek, halen steevast miljoenen views op YouTube. Dat hij daarbij het woord ‘cunt’ erg graag in de mond neemt, maakt zijn vertelstijl alleen maar sappiger.

Wereldwijd entertaint hij het publiek met zijn provocatieve, heilige-huisjes-hekelende en slimme comedy. Onlangs nog werd hij één van 5 meest succesvolle tourende comedians ooit genoemd.  Na lovende kritieken over zijn vorige wereldtournee ‘The Unusual Punishment Tour’ te mogen ontvangen in 2018 – met een stop in Lotto Arena Antwerpen – gaat Jim nu vanaf november 2019 opnieuw op tour met een volledig nieuwe comedyset: ‘The Night Talker Tour’.

Jefferies is een vaste waarde op Comedy Central, waar hij naast redactie- en contentwerk ook zijn eigen ‘The Jim Jefferies Show’ host. Momenteel al goed voor 3 seizoenen, waarin hij telkens met harde hand door het nieuws van de dag gaat tijdens een late-night talkshow. Zonder ooit controversele issues uit de weg te gaan of een blad voor de mond te nemen. Daar kwam bovendien een podcast uit voort: ‘The Jim Jefferies Show Podcast’, met als co-host Forrest Shaw. Goed voor nog meer diepgang, met nog minder filters.

Ook Netflix krijgt niet genoeg van Jim. In 2018 bracht hij er zijn derde special bij uit: ‘This Is Me Now’. Opgenomen in de Eventim Apollo in Londen, blijft Jefferies er helemaal authentiek en gaat het over o.a. zijn ervaringen als single vader, of het vreemdste optreden dat hij ooit deed en vele andere interessante onderwerpen die hij allemaal op zijn eigen unieke wijze tackelt. De show van het jaar ervoor, ‘Freedumb’ toen live te zien in Capitole Gent in 2016 –  was de 5e op zijn conto en de tweede die een plaatsje op Netflix kreeg. Het logische gevolg op zijn eerste immens succesvolle showstopper daar: ‘BARE’. Incl. het ondertussen legendarische fragment over de Amerikaanse wapenwet. Daarnaast is hij (co-) auteur van een hele resem film- en televisiescripts, zoals ‘Legit’ – hier ooit nog te volgen op Q2 - en acteert hij in o.a. 'Killing Hasselhoff' en 'Punching Henry'.

Nu komt hij voor de derde keer terug naar België, met een stop tijdens zijn gloednieuwe wereldtournee ‘The Night Talker Tour’. Op woensdag 4 december 2019 in Lotto-Arena Antwerpen.
Tickets zijn beschikbaar vanaf vrijdag 7 juni om 10:00u.

Ticketprijzen:
Golden Circle: €65,00 (incl. fees)
Cat. 1: €49,00 (incl. fees)
Cat. 2: €39,00 (incl. fees)

Opgelet: koop enkel tickets via de website van Jim Jefferies zelf, die van Teleticketservice of Live Comedy om woekertarieven te voorkomen!

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over LiveComedy.be

LiveComedy.be promoot nationale en internationale comedyvoorstellingen.

Hier vind je een overzicht van onze persberichten, maar je kan ook alle foto's in hoge resolutie downloaden.

Neem contact op met

Lange Violettestraat 293 - 9000 Gent

09 235 16 55

marketing@livecomedy.be

www.livecomedy.be