William Boeva binnenkort op tournee met 'B30VA'

William Boeva binnenkort op tournee met 'B30VA'

Gloednieuwe comedyvoorstelling op 1 februari in première in Antwerpen

William Boeva is net dertig geworden en dat viert hij met zijn derde solovoorstelling. Na eerdere succesvolle tournees met 'Megalomaan' en 'Reset' keert hij vanaf 2020 terug naar de theaterzalen met 'B30VA'. Hij stelt zich vragen over wat hij moet doen met zijn leven nu hij 30 is, en hij neemt afscheid van de oude William. Voor meer informatie en persaanvragen, neem je contact op met Bert via [email protected] of op +32499410984.

Dertig. Tram 3, zoals het cliché gaat. Voor vele twintigers is het een leeftijd waar ze met enige weerzin naar kijken. Dat is niet anders voor stand-up comedian William Boeva. Dertig, dat is niet echt oud, maar ook niet meer echt jong. Er wordt veel verwacht van iemand die dertig is. Heb je al een huis? Ga je trouwen? Heb je kinderen?

Wat met al het leuks dat je tot je 29ste wel nog gewoon mocht? Waarom mag je plost niet meer last-minute afspreken met vrienden en in het midden van de nacht take-away bestellen? Mag je nog wel gamen, of is dat te kinderachtig? En wat nu met alle merchandise die William verzameld heeft? William wil zijn leven nu echt in handen nemen, er echt iets van maken. De vraag is alleen: hoe?

William neemt afscheid van de oude William Boeva. In de voorbije jaren heeft hij ruimschoots bewezen dat hij meer is dan 'een grappige dwerg'. In zijn nieuwe voorstelling 'B30VA' gaat hij een andere richting uit dan in zijn vorige shows, maar een stevige brok zelfrelativering blijft altijd aanwezig. Zowel op als naast het podium.

De speellijst werd al een tijdje geleden aangekondigd, toen nog onder de titel 'Leveren jullie ook aan huis?'. Tijdens het schrijven van de show bleek die titel echter niet de lading te dekken, dus werd gekozen voor het veel strakkere 'B30VA'. Inclusief een nieuw beeld. Waarom William alvast in een doodskist gaat liggen? Dat ontdek je vanaf 1 februari, wanneer 'B30VA' in première gaat in Arenberg te Antwerpen.

Ontdek de volledige speellijst van William Boeva op zijn volledig vernieuwde website www.williamboeva.be

Affiche van 'B30VA'
Affiche van 'B30VA'
Beeld voor de nieuwe tour
Beeld voor de nieuwe tour

 

 

Over LiveComedy.be

LiveComedy.be promoot nationale en internationale comedyvoorstellingen.

Hier vind je een overzicht van onze persberichten, maar je kan ook alle foto's in hoge resolutie downloaden.

LiveComedy.be
Lange Violettestraat 293 - 9000 Gent