William Boeva in CC Hasselt

op 22 maart

Na zijn eerste succesvoorstelling, ‘Megalomaan’ waar William Boeva enkele jaren mee debuteerde als comedian, ging zijn leven als één grote rollercoaster: nu en dan stevig over de kop, onverwachte bochten en hier en daar een occasionele bult in de weg. Op 22 maart brengt deze wilde rit hem langs CC Hasselt, waar hij zijn nieuwste voorstelling 'Reset' zal brengen.

Door af en toe even op adem te komen en weer met beide voeten op de grond te staan, bleef er na zijn eerste tournee aanvankelijk een onbehaaglijk gevoel in de maag achter. De spannende rush was misschien het beste dat hem ooit was overkomen, maar hij zat niet echt achter het stuur. Alles was veranderd, maar was hij nog dezelfde gebleven? Aanvaarden de mensen hem nu om wie hij echt is? Of om wat hij doet? Of omdat het moet? Bij elk antwoord kwam er nieuwe vraag.

Tijd dus om de knop in zijn hoofd om te draaien, de boel te resetten en opnieuw te starten. Nog sneller, nog scherper én nog verrassender. Want hij heeft nog zoveel te vertellen. In zijn voorstelling ‘Reset’ brengt hij dan ook volledig nieuw materiaal, en beperkt hij de dwergenmoppen waar hij maar bleef vereenzelvigd te worden. William ging hard aan de slag om zijn sporen ook buiten het Vlaamse comedywereldje te verdienen. Hij verscheen in allerlei tv-programma’s (o.a. Scheire en de schepping, Is Er Wifi in Tahiti?) en ging ook in Nederland op tournee. Onlangs nog te gast in De Wereld draait Door.

Zijn voorliefde voor games bracht hem tot een eigen gespecialiseerd YouTube-kanaal en ook op Ketnet passeerde hij regelmatig de revue als uithangbord tegen pesten. Het legde hem alleszins geen windeieren en zijn nieuwe voorstelling werd dan ook lovend onthaald door De Standaard met 4 sterren en quotes zoals: “Boeva transformeert de niet altijd rooskleurige realiteit van zijn bestaan in een warm, grappig betoog, met een zak vol topgrappen en genoeg scherpe kantjes om de rock-‘n-roll van zijn leren vest te rechtvaardigen.”

Niet te missen op donderdag 22 maart in CC Hasselt.
Voor pers/interviewaanvragen: azra@livecomedy.be  

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over LiveComedy.be

LiveComedy.be promoot nationale en internationale comedyvoorstellingen.

Hier vind je een overzicht van onze persberichten, maar je kan ook alle foto's in hoge resolutie downloaden.

Neem contact op met

Lange Violettestraat 293 - 9000 Gent

09 235 16 55

marketing@livecomedy.be

www.livecomedy.be