William Boeva op 1 februari in première

'B30VA' bijna klaar voor grote tournee

William Boeva is net dertig geworden en dat viert hij met zijn derde solovoorstelling. Na eerdere succesvolle tournees met 'Megalomaan' en 'Reset' keert hij vanaf 2020 terug naar de theaterzalen met 'B30VA'. Hij stelt zich vragen over wat hij moet doen met zijn leven nu hij 30 is, en hij neemt afscheid van de oude Boeva.

Vraag een interview aan met William Boeva door contact op te nemen met Bert Bael via bert@livecomedy.be of op +32499410984. Doe je aanvraag bij voorkeur vóór 15 januari.

William neemt afscheid van de oude Boeva. In de voorbije jaren heeft William ruimschoots bewezen dat hij meer is dan 'een grappige dwerg'. In zijn nieuwe voorstelling 'B30VA' gaat hij een andere richting uit dan in zijn vorige shows, zowel qua stijl als qua inhoud. Inmiddels staat de voorstelling bijna op punt en gaat William de laatste spannende weken in richting de première op 1 februari in de Antwerpse Arenberg.

Dertig. Tram 3, zoals het cliché gaat. Voor vele twintigers is het een leeftijd waar ze met enige weerzin naar kijken. Dat is niet anders voor stand-up comedian William Boeva. Dertig, dat is niet echt oud, maar ook niet meer echt jong. Er wordt veel verwacht van iemand die dertig is. Heb je al een huis? Ga je trouwen? Neem je kinderen?

Wat met al het leuks dat je tot je 29ste wel nog gewoon mocht? Waarom mag je plots niet meer last-minute afspreken met vrienden en in het midden van de nacht take-away bestellen? Mag je nog wel gamen, of is dat te kinderachtig? En wat nu met alle merchandise die William verzameld heeft? William wil zijn leven nu echt in handen nemen, er echt iets van maken. De vraag is alleen: hoe?

De try-outs, die nu volop lopen, bezorgen het testpubliek alvast een avond waarin ze William Boeva een heel stuk beter leren kennen. Vanaf februari is het ook de beurt aan Antwerpen, Gent, Leuven, Mechelen, Kortrijk, Aalst, Genk, ...

Ontdek de volledige speellijst op www.williamboeva.be

Copyright: Studio Edelweiss
Copyright: Studio Edelweiss

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over LiveComedy.be

LiveComedy.be promoot nationale en internationale comedyvoorstellingen.

Hier vind je een overzicht van onze persberichten, maar je kan ook alle foto's in hoge resolutie downloaden.

Neem contact op met

Lange Violettestraat 293 - 9000 Gent

09 235 16 55

marketing@livecomedy.be

www.livecomedy.be