William Boeva stelt kledinglijn voor

Club Vet kan je nu ook dragen

Vanaf deze zomer kan iedereen die dat wil een creatie van William Boeva dragen. De comedian stelt namelijk een kledinglijn voor in het kader van Club Vet, de naam waaronder hij op zoek gaat naar de lekkerste restaurants. De lijn bestaat momenteel uit twee t-shirts, een cap en een skatedeck. Er is gekozen voor kwaliteit, duurzaamheid en ecologisch verantwoorde productie. Via club-vet.be is het huidige aanbod exclusief beschikbaar in pre-order.

In april 2021 lanceerde William Boeva een oproep op zijn sociale mediakanalen, waarin hij voorstelt een bepaalde combinatie van frietjes met vlees en saus naar hem te vernoemen. Het "Boeva'ke" bestaat uit een groot pak friet met satékruiden, mayonaise, ketchup en samoerai, geroosterde uitjes, een ribster en een kipcorn in stukjes erdoorheen. Meerdere frituren pikten het bericht gretig op en de combinatie werd zelfs beschikbaar via takeaway.com.

Dat Boeva fan is van lekker eten hoeft dus zeker geen verdere uitleg. Hij gaat graag op zoek naar de geheime spots in ons land en hij deelt zijn eetavonturen al enkele maanden online onder de noemer Club Vet. Telkens krijgt hij een hoop reacties van zijn fans, maar ook van de restaurants waar hij langsgaat. Een heuse community van mensen die graag lekker eten ontstaat.

Wie zich kenbaar wil maken als lid van die community, of wie gewoon een grappige en unieke t-shirt of cap wil, kan die nu bestellen in de webwinkel van Club Vet. In het aanbod zit momenteel een t-shirt met de opdruk "Eten in Zweten", nog een t-shirt waarbij er frietjes uit het borstzakje komen, een pet met "Vet"-logo en een skatedeck met als design "Waar is Willy". Alle kleding is dagdagelijks draagbaar en van hoogste en eco-friendly kwaliteit. Vanaf nu is de kleding en het skatedeck vooruit te bestellen, de verzending is voorzien vanaf juni.

De t-shirts, cap en skatedeck zijn exclusief te bestellen via club-vet.be.

 

*****

ENKEL VOOR PERS, NIET VOOR PUBLICATIE

Voor meer informatie en interviews, contacteer Bert Bael via bert@livecomedy.be of op +32499410984.

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over LiveComedy.be

LiveComedy.be promoot nationale en internationale comedyvoorstellingen.

Hier vind je een overzicht van onze persberichten, maar je kan ook alle foto's in hoge resolutie downloaden.

Neem contact op met

Lange Violettestraat 293 - 9000 Gent

09 235 16 55

marketing@livecomedy.be

www.livecomedy.be